Primanje za Nikolu Damjanovića

Kategorija: Azorsko otočje 2010.
Kreirano: 14 Lipanj 2010
Objavljeno: 14 Lipanj 2010
Napisao/la Nikolina Borovina

 

BLATO - Na 14. svjetskim otočkim Igrama atletičar SŠK Škoj iz Blata Nikola Damjanović osvojio je srebrnu medalju. Srebro iz Ponta Delgade osvojeno je zaista u velikom stilu, Nikola je skočio 196 cm. Tim povodom prošlog je tjedna uredu načelnika Općine Blato upriličeno  primanje za Nikolu Damjanovića, njegove roditelje i njegova trenera prof. Nenada Šeparović.

Opširnije:Primanje za Nikolu Damjanovića
 

Neno Šeparović - srebrnog Nikolu nasljeđuje zlatni Luka !

Kategorija: Azorsko otočje 2010.
Kreirano: 08 Lipanj 2010
Objavljeno: 08 Lipanj 2010

 

BLATO - Ako je sjajni skakač u vis Nikola Damjanović najuspješniji sportaš otoka Korčule na dosadašnjih pet sudjelovanja našeg škoja na Igrama otoka svijeta, onda njegov trener prof.Nenad Šeparović svakako zaslužuje da bude proglašen - najboljim trenerom ! Jer Neno sa svojih dosadašnjih pet nastupa u ulozi voditelja atletske ekipe, nije samo jedna od ikona korčulanskog sudjelovanja na ovoj sportskoj manifestaciji i '' dobri duh '' naše selekcije, već je gotovo na svakim Igrama sa svojim pulenima imao zapažene nastupe i rezultate. Prošlogodišnja Nikolina bronca ove je godine podebljana još sjajnijom medaljom, u čemu svog itekako velikog udjela imao i blajski ''meštar od sporta''...

Opširnije:Neno Šeparović - srebrnog Nikolu nasljeđuje zlatni Luka !
 

Rosa Mota - Sport mi je ispričao najljepšu životnu priču...

Kategorija: Azorsko otočje 2010.
Kreirano: 05 Lipanj 2010
Objavljeno: 05 Lipanj 2010

 

PONTA DELGADA - Odmah smo je prepoznali na tribinama Atletskog stadiona Laranejeiras u Ponta Delgadi na 14.Igrama otoka svijeta gdje smo pratili atletske nastupe  mladih natjecatelja otoka Korčule. Nekada čuvena maratonka Rosa Mota za Portugalce znana ''Nossa Rosinha ( naša mala Roza), kao veleposlanica sporta i na Azorskom otočju svugdje je bila u centru pažnje,  posebice među mladim sportašima...U svojoj je sportskoj karijeri osvojila sve što se dade osvojiti - olimpijska pobjednica, svjetska prvakinja, tri puta evropska prvakinja, dvadesetak se puta dizala na najvišu stepenicu pobjedničkih postolja najvećih svjetskim marataona, potom nositeljica olimpijske baklje u Atheni 2004.g....

Opširnije:Rosa Mota - Sport mi je ispričao najljepšu životnu priču...
 

VODSTVU, TRENERIMA I NATJECATELJIMA REPREZENTACIJE OTOKA KORČULE

Kategorija: Azorsko otočje 2010.
Kreirano: 31 Svibanj 2010
Objavljeno: 31 Svibanj 2010

 

Poštovani mladi sportaši otoka Korčule, vodstvo ekipe i treneri,  dozvolite mi da vam u ime Općine Blato, svih Blaćana i svoje ime čestitam na postignutim rezultatima koje ste ostvarili na Igrama otoka Svijeta u portugalskim Azorima.

Posebne čestitke upućujem Nikoli Damjanoviću i rukometnoj ekipi na osvajanju srebrne i brončane medalje.

Još jednom ste osvjetlali obraz ovog Otoka i time dokazali da mladost koja ima svoje ciljeve, sigurne obitelji i kvalitetne pedagoge, trenere i voditelje može stati uz bok svima, nevezano na uvjete u kojima trenirate i probleme s kojima se susrećete u okruženju malenog dijela kopna kojeg prozvaše „OTOK“.

Opširnije:VODSTVU, TRENERIMA I NATJECATELJIMA REPREZENTACIJE OTOKA KORČULE
 

Završile 14.Svjetske otočke Igre - Korčula ukupno sedma !

Kategorija: Azorsko otočje 2010.
Kreirano: 30 Svibanj 2010
Objavljeno: 30 Svibanj 2010

 

PONTA DELGADA - Dodjelom pehara i spektakularnim vatrometom kasno večeras završile su 14. Svjetske otočke Igre na Azorskim otocima. Ponta Delgada - glavni grad ovog otočja i portugalske regije u Atlanskom oceanu šest je dana bio domaćini za 848 mladih sportaša i sportašica iz jedanaest svjetskih otoka koji su se natjecali u deset sportova i  koji su se  po završenoj ceremoniji zatvaranja svi skupa našli u gradskoj luci na tribinama Porta da Mar i urnebesnom zabavom oprostili  jedni od drugih. Nakon što su Predsjednik COJI-a Pierre Santoni i Predsjednik Vlade Azorskih otoka Carlos Cesar pozdravili gotovo tri tisuće prisutnih  podijeljeni su pehari otocima za ukupno  postignute plasman.

Opširnije:Završile 14.Svjetske otočke Igre - Korčula ukupno sedma !
 

Stranica 1 od 3

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9016234