MADISON PETRIČEVIĆ U četiri discipline četiri zlata i dva puta obarala 11 godina stari rekord New Yorka !

NEW YORK – Doista lijepe 'novitadi' za našu rubriku 'Naši u svijetu'  stižu nam iz dalekog New Yorka…Madison Petričević  koju znamo u Korčuli kao  ljetnu kapekašicu, kćerku našeg Korčulanina Tomi Petričevića i supruge mu Jacqueline ,  postigla je prošli vikend sjajne rezultate na Plivačkom srednje-školskom  Finalu za područja cijelog grada New Yorka održanom u Nassau Aquatic Centru na Long Islandue .

Opširnije:MADISON PETRIČEVIĆ U četiri discipline četiri zlata i dva puta obarala 11 godina stari rekord...
 

NATASHA TROJAN Vaterpolo vratarka prvakinja Katalonije i Španjolske !

KORČULA - Iako priča  traje samo godinu dana mogla bi  završiti po onoj dobro znanoj da ' jabuka ne pada daleko od stabla…' A  jabuka, bolje reći 'jabučica'  se zove  Natasha Trojan , četrnaest  joj je godina , kćerka je Darija Trojana  nekada poznatog korčulanskog vaterpoliste . Znamo to počeo je u  KPK, pa onda igrao za splitski Mornar,  zagrebačku Mladost, pa u  talijanskoj Firenci, vaterpolo kruh potom dobrano zagrizao u Španjolskoj  u  pet klubova Manjuicu,  Barceloneti , San Andreu, Pueblo Nuevu i  Mediteraniu

Opširnije:NATASHA TROJAN Vaterpolo vratarka prvakinja Katalonije i Španjolske !
 

Vicelichu i Bilenu bronca na Svjetskom klupskom nogometnom prvenstvu !

MAROKO – Nogometaši novozelandskog 'Aucklanda Citya ' postigli su najveći uspjeh u svojoj povijesti! Nogometna momčad čiji je kapetan Ivan Vicelich , potomak naših iseljenika iz Nakovane na Pelješcu, osvojili su 3. mjesto na Svjetskom klupskom prvenstvu koje je, uz sudjelovanje klupskih kontinentalnih prvaka proteklih dana održano u Maroku. 

Opširnije:Vicelichu i Bilenu bronca na Svjetskom klupskom nogometnom prvenstvu !
 

Ivan Vicelich i njegov Auckland FC u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva u nogometu !

MAROKO - Sjajnu stvar napravili su nogometaši novozelandskog Auckland City FC plasiravši se u polufinale Svjetskog klukskog nogometnog prvenstva (FIFA Club World Cup)koje se ovih dana igra u Maroku. Prvak Oceanije , momčad u kojoj igra njihov kapetan i najpoznatiji nogometaš Novog Zelanda  Ivan Vicelich čiji korijeni,  znate to već od prije, iz Nakovana na Pelješcu, u prvoj su utakmici tog natjecanja bili  bolji u kvalifikacijskoj utakmici protiv domaće momčadi  Magreb de Teutane boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Opširnije:Ivan Vicelich i njegov Auckland FC u polufinalu Svjetskog klupskog prvenstva u nogometu !
 

Anthony Kalik najmlađi nogometni profesionalac Australije!

 altAnthony Kalik, sin hrvatskih doseljenika iz Blata na otoku Korčule postao je najmlađi profesionalni nogometaš u povijesti Australije! U svojoj 15-toj godini Anthony je stavio potpis na svoj prvi profesionalni ugovor za aktualnog prvaka Australije, klub Central Coast Marinerse. Dosadašnji U-11, U-12 i U-13 australski reprezentativac u dobi od 15 godina i 8 mjeseci za tri je mjeseca mlađi od dosadašnjeg najmlađeg australskog 'profi' nogometaša Bena Kantarovskog koji je u siječnju 2008.g. potpisao za Newcastle Jatse. Kalik igra na mjestu središnjeg veznog igrača,a vjernost 'Marinersima' parafirao je na slijedeće tri godine.

 

Opširnije:Anthony Kalik najmlađi nogometni profesionalac Australije!
 

Stranica 1 od 4

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9015317