TOMA RAZUVJERIO NEVJERNE TOME Doktor Ujević oprostio se od Orebića...S njim su svi imali na travnjaku 'dodatnu zdravstvenu zaštitu'...

Kategorija: Nogomet
Kreirano: 07 Prosinac 2017
Objavljeno: 07 Prosinac 2017
Napisao/la Nenad Kosović

 

OREBIĆ -  'Nevjernih Toma' bilo je kada je Toma Ujević početkom prošle sezone stigao u nogometni  klub  sa Trstenice . Ne zato što su sumnjali u njegove nogometne sposobnosti, već zbog toga što je bilo i onih koji nisu bili  baš sigurni da će  jedan po struci liječnik  biti u mogućnosti , imsati vremena biti na raspolaganju momčadi.  Jer činjenica je ,  da je  malo je liječnika u nogometnim momčadima,  Toma je,  koliko je nama poznato trenutno  jedini natjecateljski nogometaš u našoj županiji , vjerojatno i puno šire sa doktorskom diplomom . 

Opširnije:TOMA RAZUVJERIO NEVJERNE TOME Doktor Ujević oprostio se od Orebića...S njim su svi imali na...
 

DENI ZA UGODNIJI BLAGDANSKI MENI U Zmajevom se gnijezdu 'lakše diše'...

Kategorija: Nogomet
Kreirano: 06 Prosinac 2017
Objavljeno: 06 Prosinac 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Usprkos prohladnom vremenu nakon utakmice sa Splitom toplo je bilo oko srca navijača BŠK Zmaj. U prvom međusobnom dvoboju protiv prošlosezonskog prvoligaša odigrali su zmajevi jako dobro, borbeno, požrtvovno. Od prve minute motivirani da dođu do bodova, na kraju su nagrađeni. Prekrasan gol Deni Sardelića postignut je za njih u pravo vrijeme, usmjerio tijek utakmice na 'njihov mlin' i dao im dodatnu snagu. Igrali su pametno, čuvali rezultat, ali i vrebali kontre iz kojih su imali još nekoliko izglednih prilika za podebljanje pobjede. Splićani su istina većim dijelom drugog poluvremena imali terensku inicijativu, no osim prigode Pjera Antunovića pravu priliku i nisu napravili. Momci trenera Ivana Pudara i pomoćnika mu Armanda Marenzia ostali su 'dužnici'. I svojim trenerima i publici, posebice grupici  svojih navijača, simpatičnih 'crvenih đavola' koji su prešli  nimalo lak put do otoka Korčule i zdušno ih bodrili cijelim tijekom utakmice.

Tri zlatna boda pak sjela su konto kluba sa Zlinja, napravljen je odmak od dna ljestvice uz pet bodova viška u odnosu na najugroženije ligaše 3.ligaškog juga.

'Borbena utakmica, po iznimno teškom terenu, naši momci su u tom karakternom dijelu, ali i taktički odigrali na visokoj razini. Zaslužuju sve pohvale za zajedništvo, borbenost srčanost, koja im je zapravo i bila karakteristika cijele ove jeseni. Nije im toga nedostajalo ni u porazima. Protiv Splita bili su konkretniji svih devedeset minuta i zasluženo pobijedili '  zadovoljan je nakon utakmice bio trener BŠK Zmaj Grgica Kovač.

Korčulanski crveni tako će ipak mirnije u 'zimski san'. No daleko je to od potpuno 'mirnog sna'. Jer bez obzira na trenutni bijeg sa najugroženijih pozicija nema dvojbe da ih dalje čeka teška proljetna borba za ostanak. No da se na Zlinjama od protekle subote ipak malo lakše diše to sigurno -  stoji…!

 

PRVI PUT U POTOMJU Održan još jedan Nacionalni razvojni kamp HNS-a FOTO

Kategorija: Nogomet
Kreirano: 04 Prosinac 2017
Objavljeno: 04 Prosinac 2017
Napisao/la Nenad Kosović

POTOMJE  - Ovogodišnji, u županiji šesti po redu Nacionalni razvojni kamp HNS-a, a nakon Žrnova drugi na našem području održan je prošlog tjedana prvi put u Potomju . Na Igralištu 'Haštrić'  domaćin kampa bio je Nogometni klub 'Grk' , a kampu je sudjelovalo  20 dječaka  rođenih 2005.g. i 28 dječaka  rođenih 2006/07 , te 16 curica iz nogometnih klubova našeg područja – BŠK Zmaj, Žrnova , Orebića i Grka.

Opširnije:PRVI PUT U POTOMJU Održan još jedan Nacionalni razvojni kamp HNS-a FOTO
 

NA KRAJU NOGOMETNE JESENI 'Kapetani' za petama 'gusara', 'hajduci' prosuli dva boda, zajedničkih minus 16 'omladinaca', 'kuneja' i 'gorkih' !

Kategorija: Nogomet
Kreirano: 03 Prosinac 2017
Objavljeno: 03 Prosinac 2017
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK  - Današnjim  13.kolom završen  je jesenska polusezona u 1. Županijskoj nogometnoj ligi. Po hladnom , kišovitom vremenu i teškim terenima postignuto je ukupno  31  gol, u utakmicama gdje su domaćini bili gotovo pa nemilosrdni i ostavili gostima tek jedan jedini bod…

Opširnije:NA KRAJU NOGOMETNE JESENI 'Kapetani' za petama 'gusara', 'hajduci' prosuli dva boda, zajedničkih...
 

BŠK ZMAJ - RNK SPLIT U 45 fotografija

Kategorija: Nogomet
Kreirano: 02 Prosinac 2017
Objavljeno: 02 Prosinac 2017
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO -  Na kraju jesenskog dijela natjecanja u 3.HNL-jug  zmajevi su razveselili svoje navijače pobjedom protiv nogometaša RNK 'Split'  i stigli do 16. ovojesenskog boda.  Predstojeće  'Zzmovanje'  time su napravili , nećemo reći opuštenim, već malčice - mirnijim.... Neke od detalja sa današnje utakmice pogledajte u Galeriji slika koje sa tribina zabilježio fotoaparat Marko Polo Sporta . 

Opširnije:BŠK ZMAJ - RNK SPLIT U 45 fotografija
 

Stranica 1 od 381

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6926870