ČETVERAC BEZ POLUFINALA BEZ Josipa i Ivana, sa Brunom i Marcelom ovaj put nisu uspjele...

Kategorija: Veslanje Kreirano: 29 Kolovoz 2019 Objavljeno: 29 Kolovoz 2019
Napisao/la Nenad Kosović

LINZ  - Naše Velolučanke sa zagrebačkom adresom Ivana i Josipa Jurković nisu uspjeli u Linzu...

U repasažu hrvatski ženski 'četverac bez' nije uspio izboriti polufinale Svjetskog prvenstva, a samim tim i priliku da se plasira na Olimpijske igre u Tokio slijedeće godine.

U svojoj skupini trebale su  biti barem treće, nažalost  Josipa i Ivana Jurkovića sa Brunom Milinović i Marcelom Milošević u cilj su ušle kao pete za zaostatkom od 7.42 sekunde za  pobjedničkom posadom Novog Zelanda , odnosno 4.57 sekundi za 3.plasiramom posadom Kanade koje je uspjela izboriti polufinale.

Naše djevojke sada u Linzu čeka nastup u C Finalu i borba od 13. do 18.mjesta, ta utrka je na rasporedu u subotu u 10.30 sati.

Ivani i Josipi dakle nije se uspjelo domoći olimpijskih igara. No treba reći da je njihova posada bila među najmlađima u Linzu konkurenciji ženskih 'četveraca na bez' .  Bruna je napunila dvadeset, Josipa i  Ivana to će tek krajem listopada, jiš uvijke su u kategriji mlađih senirki (U-23) ... Jedino je Marcela Milošević koja svojedobno zamijenila Izabelu  Krakić četvrtu članicu onog zlatnog juniorskog četverca  iskusnija i starija...Mlade su biti će još prilike, a koliko su posvećene veslanju za očekivati da će im to  uspjeti 2024.g. na OI u Parizu.

Doduše za naš ženski 'četverac bez' preostala je još jedna jako zahtjevna prilika za plasman u Tokio  i to na regati u Luzernu slijedeće godine gdje će još samo dvije reprezentacije od onih koji nisu uspjele u Linzu mogu plasirati na Olimpijske igre.

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8704617