ZLATNA BRAĆA SINKOVIĆ Valentu i Martinu nova titula prvaka svijeta ! Ivana i Josipa sa Marcelom i Brunom druge u C Finalu

Kategorija: Veslanje Kreirano: 31 Kolovoz 2019 Objavljeno: 31 Kolovoz 2019
Napisao/la Nenad Kosović

LINZ – Sjajno je što se Hrvatske tiče završio zadnji dan Svjetskog veslačkog prvenstva… Braća Valent i Martin Sinković obranili su titulu prvaka svijeta u disciplini dvojac bez kormilara.

U finalnoj utrci bili su dominantni od početka do kraja utrke i u cilj ušli sa više od tri sekunde prednosti ispred drugoplasiranih Novozelanđana Thomasa Murraya i Michaela Brakea. Broncu su osvojili Australci Sam Hardy i Joshua Hicks.

Braći Sinković ovo je veći šesti naslov svjetskih prvaka u različitim disciplinama što je nezabilježeno u veslačkom sportu. Ranije su po dva naslova osvojili u dvojcu na pariće i četvercu na pariće s Damirom Martinom i Davidom Šainom.

Danas je i naš ženski' četverca bez' odveslao svoju zadnju utrku na SP u Linzu. U C Finalu  Velolučanke  Josipa i Ivana Jurković zajedno sa Brunom Milinović i Marcelom Milošević stigle su kao druge iza posade Rusije ,a ispred Ukrajine i Njemačke. U konačnom poretku su 14. na svijetu.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8704505