OGREBALI IH ZAGREPČANI Mlađe nade KPK igrat će protiv Primorja EB za broncu !

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 14 Rujan 2019 Objavljeno: 14 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

RIJEKA –  Kapekaške vaterpolo mlađe nade igrat će  za brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske.  Nakon dva  rezultatski uspješna dana,  došao je i dan u kojem su u dvije utakmice upisali dva poraza i to oba od zagrebačkih klubova.

Najprije jutrošnji  poraz od Medveščka (3:5)   u utakmici koja ih je ostavila na 2.mjesto Skupine i u večerašnjem polufinalu za protivnika im odredila  vršnjake HAVK Mladost.

A u toj utakmici koja je kapekašićima mogla donijeti priliku za borbu za prvaka Hrvatske, u njenom većem dijelom  i jedni drugi  su se  izmjenjivali u vodstvu. U zadnju dionicu  ušli su potpuno poravnati  (10:10) , a oda su   mali  Zagrepčani stekli prednost i na kraju pobijedili sa 15:12 i ušli u finale.

Momčići trenera Lovora lozice i Marjana Kosovića tako će sutra ujutro u utakmici protiv  domaćina Prvenstva Primorja EB pokušati osvojiti brončanu medalju.

Bez obzira na ishod te utakmice jasno je da  KPK nakon nekoliko godina opet ima vaterpolo generaciju koja će se,  bude li nastavili sa dosadašnjim radom i u uzrasnim kategorijama koje im slijede  ravnopravno nositi u borbi za odličja  sa najjačim hrvatskim klubovima.

Trenerski  raport iz Rijeke za današnji dan je slijedeći:

'Protiv Medveščaka smo kontrolirali prve dvije  četvrtine i imali bolju igru, ali uz dosta promašenih prilika i dva trenutka neopreznosti u obrani dopustili smo da na poluvremenu zaostajemo dva gola. U drugom poluvremenu protivnik je smirio igru što nama nije odgovaralo. Najveći problem za nas u toj utakmici je zasigurno bio njihov vratar koji je bio prevaga u njihovoj pobjedi.

Protiv Mladosti napeta utakmica do pred kraj utakmice. Prvu četvrtinu gubimo 3:2, ali igramo odlično, u drugoj se vraćamo i nastavljamo igrati gol za gol. Velika borba, srce i želja,  kapekaška igra, kreativna i atraktivna. Fizički i tehnički dominantan centar nam stvara najviše problema. U četvrtoj četvrtini ostajemo bez Bissaka te se uz par dvojbenih duela protivnik  odvaja na nedostižnu razliku'.

U jutrošnjoj utakmici protiv  Medveščaka strijelci za KPK su bili Ante Farac, Duje Bissako i Špiro Brčić po jedan,a u večerašnjem polufinalu protiv HAVK Mladost kapekaške golove postigli su Špiro Brčić 5, Duje Bissako 3, Mislav Čale 3 i Bonne Ray 1.

Rezultati:

Skupina F : MEDVEŠČAK – KPK 5:3   (0:1,0:1,1:1,2:2)

Polufinale: HAVK Mladost – KPK 15:12  (3:2,3:4,6:4,3:2)

Nedjelja 15.rujna

Utakmica za 3.mjesto:  KPK -  Primorje EB  (10.50)

Finale :  HAVK Mladost -  Medveščak  ( 11:40)

 

Naslovnica : Pozdrav iz Rijeke čitateljima Marko Polo Sporta 

Foto: KPK 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8608082