U RIJECI BRONCA KAPEKAŠKOJ DICI Mlađim vaterpolo nadama KPK 3.mjesto u Hrvatskoj! Pobjeda protiv domaćina Primorja EB 7:6! Medveščak prvak

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 15 Rujan 2019 Objavljeno: 15 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

RIJEKA -  Ivan Barčot , Mislav Čale, Špiro Brčić, Ante Farac, Vinko Botica, Stipe Borovina, Bonne Ray, Bartol Kokanović, Duje Bissako, Luka Brkić, Lovro Jurjević, Nino Fider, Nikola Franulović i Marko Prskalo, trener Lovor Lozica i pomoćni trener Marjan Kosović vraćaju se iz Rijeke  sa Prvenstva Hrvatske kao službeno treća momčad Hrvatske u ovoj kategoriji! 

Medalja u ovoj kategoriji se ne dodjeljuju, ali to ne znači da naši kapekašićiod danas  nisu -  brončani!

U utakmici za 3.mjesto pobijedili su vršnjake Primorja EB rezultatom 7:6. Kapekašići su nakon sinoćnjeg poraza od HAVK Mladosti smogli snage i pobijedili domaćina kojem nije pomoglo ni zdušno navijanje njihovih brojnih navijača. Kapekašima je naravno pomogla i 'šačica' Korčulana koja je na kraju uz kapekašku himnu i veliko veslelje dočekala kraj utakmice.

Uzbudljiva utakmica u kojoj su kapekašići  od početka krenuli vodstvom, da bi domaćin na kraju prve četvrtine preokrenuo rezultat.  No već na 'velikom odmoru' bilo je 5:4 za KPK , na kraju treće 6:5, a na kraju velikih 3.mjesta vrijednih 7:6 za KPK.

U današnjoj utakmici strijelci za KPK bili su  Špiro Brčić sa 3 , Mislav Čale 2 i Duje Bissako 2  gola. Odličan na kapekaškim vratima bio je Ivan  Barčot sa 6 obrana, dvije obrane  dodao je  i Luka Brkić .

Svaka čast !!! Sjajan rezultat i zalog za budućnost …Rekli smo sinoć, opet se na Gojkovom bazenu  pojavila iznimno perspektivna generacija od koje se i u budućnosti mogu očekivati odlični rezultati na državnoj razini.  

Važno je također napomenuti  da je u ovoj momčadi pored malih Korčulana igra  i petorica  Velolučana koji treniraju u KPK.  Klapa klinaca  dijelom sastavljena po Projektu ' Vodeni svijet kroz sat tjelesne i zdravstvene kulture' pokrenut prije manje od dvije godine koji očito daje prve konkretne  rezultate i iz kojeg jen 'izdanak'  i mala Velolučanka Katarina Oreb koja je na ovom Prvenstvu igrala za 'Barakudice' , žensku reprezentativnu selekciju u ovoj kategoriji   .

Prvaci Hrvatske u ovoj kategoriji su mlađe vaterpolo nade zagrebačkog 'Medveščaka' koje su u finalu pobijedili vršnjake 'HAVK Mladost' rezultatom 7:6 

 

 

Naslovnica: Treći u Hrvatskoj - mlađe vaterpolo made KPK -a 

Snimio: Zoran Čumbelić i Jasen Padovan 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8608065