MRKLA STRKA Jelena Surjan i Leo Zlokić pobjednici prvog velolučkog noćnog traila

Kategorija: Atletika Kreirano: 24 Ožujak 2019 Objavljeno: 24 Ožujak 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA – Za prvi dan i pozdrav proljeću u Veloj Luci je prošli tjedan održana zanimljiva turističko-sportska manifestacija 'Mrkla  strka' - noćna trail utrka…

Naoružan isportskom opremom, feralima, svjetiljkama na glavama  i ostalom pomoćnom svjetlosnim pomagalima brojni Velolučani, ali i gosti koji su se ovih dana tamo zatekli, njih, što 125 prijavljenih trkača što petnaestak koji se nisu službeno natjecali našlo se na stazi dugoj 7 kilometara.  Start je bio na pjaci ispred Župne crkve sv.Josipa pa obalom do uvale Gradine i crkvice sv. Ivan Krstitelja gdje je bio cilj. Svaki natjecatelj  stigavši na cilj morao je zazvoniti zvonom na Crkvici i tako označiti da je prošao kroz cilj.

Prvi je u ciljem zazvonio Leo Zlokić koji je ujedno pobjednik u muškoj konkurenciji stigavši u cilj za 28 minuta, dok je prva među ženama bila Jelena Surjan koja je kroz cilj nakon  32 minute.

Nakon završetka spred crkvice usijedilo je zajedničko noćno druženje , uz glazbu, jelo i piće. Nakon već dobro znane Vele strke, te od prošle godine Luške strke  koja se održava kao pozdrav ljetuVela Luka ja tako, proljeću u čast, dobila još jedno zanimljivo turističko-sportsko događanje.. 

FOTO Naslovnice: Snimila Anđela Šćepanović 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600809