Ostalo

NAGRAĐENI LAUREATI BLATSKOG SPORTA Toni Šeparović i GU 'Hrvatski sokol'

Kategorija: Ostalo Kreirano: 28 Prosinac 2017 Objavljeno: 28 Prosinac 2017
Napisao/la Dinko Oreb

BLATO - U vijećnici Općine Blato održan je tradicionalni Božićni prijam za sve gospodarstvenike, udruge, društva i javne osobe u Blatu. Tom prigodom  upriličeno je, među ostalim, i proglašenjenajuspješnijih sportaša Blata za 2017. godinu, a koja su dobili najuspješniji sporašToni Šeparović i najuspjjšniji sportski klub Gimnastička udruga "Hrvatski sokol".   

Toni Šeparović rođen je 26. lipnja 2004. godine i učenik je 7. razreda Osnovne škole "Blato".Kao član ekipe Osnovne škole "Blato"sudjelovao je na županijskim i državnim prvenstvima. Ove godine kao član gimnastičke vrste Osnovne škole "Blato"ekipno je osvojio zlatno odličje na Županijskom i brončano odličje na Državnom prvenstvu u športskoj gimnastici.Toni je na Državnom prvenstvu bio najbolji vježbač svoje ekipe, a u pojedinačnom plasmanu zauzeo je odlično 6. mjesto. Osim što trenira gimnastiku Toni je i član kadetske ekipe Blatskog športskog kluba "Zmaj"s kojim također postiže dobre rezultate.

Gimnastička udruga „Hrvatski sokol" je Udruga koja okuplja oko 50-tak članova i svi su učenici Osnovne škole "Blato"za koju i nastupaju. Ove godine nastupili su na Županijskom prvenstvu gdje su djevojčice osvojile 2. a dječaci 1. mjesto i tako stekli pravo nastupa na Državnom prvenstvu. Državno prvenstvo je održano u Osijeku 7. svibnja ove godine na kojem je nastupilo 15– tak ekipa iz cijele države. U jakoj konkurenciji osvojili su 3. mjesto tako da je muška ekipa po prvi puta osvojila medalju na Državnom prvenstvu. Udruga je do sada imala osvojenih 30-tak medalja s Državnih natjecanja ali su sve bile u ženskoj konkurenciji.Gimnastičke ekipe marljivo vježbaju tijekomcijele godine, po triputa tjedno, a Udruga ima i školu gimnastike za najmlađe. Sve ove aktivnosti koje provodi Gimnastička udruga „Hrvatski sokol Blato“ pridonosi kvalitetnijem i boljem življenju mlađeži u Blatu, zahvaljujući ponajviše dugogodišnjem i vrijednom radu trenerskog para i voditeljima supružnicima prof. Gordani i Nenadu Šeparoviću.

                                                Tekst: Dinko OREB / Foto: Općina Blato

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9009774