Malonogometaši Srednje škole Korčula četvrti u Hrvatskoj !

Kategorija: Srednje škole Kreirano: 16 Svibanj 2011 Objavljeno: 16 Svibanj 2011

 

SaltPLIT / KORČULA -  Malonogometna momčad Srednje škole Korčula osvojila je četvrto mjesto na Državnom natjecanju srednjih škola, koje je održano u Splitu od 10 do 13 svibnja. Naši srednjoškolci izborili su plasman na Državno prvenstvo nakon sto su postali Županijskog a potom i pobjednici Regionalnog prvenstva te su predstavljali Dalmaciju! Prvog dana natjecanja naši su ci odličnom igrom pobijedili su ekipu iz Varaždina 8 3 i  ekipu Sesveta 3 2 te izborili prvo mjesto u skupini ! Drugug dana natjecanja Korčula kao prvoplasirana ekipa skupine A igrala je sa ekipom iz Zaprešića koja je bila drugoplasirana u skupini B te izgubila rezultatom  1:2 da bi u utakmici za treće mjesto izgubili na jedanaesterce od sretnijih i spretnijih Vinkovčana.

Žao nam je jer krajnji rezultat uistinu nije odraz naše igre jer od desetog mjeseca pobijedili smo sve utakmice. Na Drzavnom prvenstvu igrali smo odlično čak smo nakon prvog dana nakon pokazane igre od strane organizatora slovili kao glavni favorit za osvajanje prvog mjesta da bi drugi dan nakon sto smo cijelu utakmicu bili bolji od Zapresićana izgubili 2 1 a potom i za trece mijesto izgubili i od Vinkovcana na jedanaesterce nakon sto smo imali i jedanaesterac za pobjedu .Još smo više žalosni i nakon sto smo vidjeli da je ekipa Sesveta osvojila prvenstvo a mi smo ih u skupini doslovno pomeli igrom iako to krajnji rezultat ne pokazuje jer su imali taj dan raspoloženog golmana

       - Naši učenici su uistinu postigli veličanstven uspjeh za nasu školu jer biti četvrti u državi od dvjestotinjak srednjih školi sve govori o tome, jednostavno nismo imali sportske sreće i ništa drugo .Moram također istaći da iako nije dodijeljena nagrada Jerko Šeparovic je bio i najbolji strijelac prvenstva i ovim putem bi se htjela zahvaliti svim učenicima na ovom fantastičonm rezultatu, također i Denisu Poši koji je cijelo ovo vrijeme bio sa nama - rekla nam je profesorica i voditelj ekipe Vana Veršić.

 

Za ekipu Srednje škole Korčula nastupili su :

IVAN RADOJKOVIĆ, DARIO MARKOVINA, FRANO DIDOVIĆ, IVICA GREGO, PERO MARTINOVIĆ, ANTONIO IVANKOVIĆ, ANTONIO GOLIĆ , JERKO ŠEPAROVIC, FRANO JURJEVIĆ.

Voditelj ekipe

VANA VERŠIĆ.

 

 alt

 

 

alt

 

 

alt

 

 

alt

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8818783