GALA JE BILO PROTIV PORTUGALA Natasha Trojan i Jadranske sirene ostvarile plasman na EP!

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 27 Listopad 2019 Objavljeno: 27 Listopad 2019
Napisao/la Nenad Kosović

ŠIBENIK -   Hrvatska ženska vaterpolo reprezentacija ostvarila je plasman na Europsko prvenstvo ! Uspjelo je to našim 'jadranskim sirenama'  među kojima je i  našoj Natashi Trojan Jimenez  u dvije kvalifikacijske utakmice protiv reprezentacije Portugala  , u kojima su u obje bile  bolje.

 Prije dva tjedna u Lisabonu izabranice Marija Ćaleta pobijedile su 14:13 , a sinoć na bazenu šibenske  Crnice završilo je 8:5 za naše djevojke. Hrvatske će tako treći put u nizu, a ukupno četvrti put na Europskom prvenstvu imati i žensku i mušku vaterpolo reprezntaciju.

Natasha Trojan Jimenez bila je u redovima naših u obje utakmice . U Lisabanu je na vratima naše reprezentacije brnila je u zadnje dvije četvrtine kada se 'lomio' rezultat i svojim obranama itekako doprinijela gostujućoj pobjedij. Sinoć u Šibeniku također bilau postavinabolje hrvatske ženske vaterpolo selekcije , ali nije ulazila u igru.

Europsko prvenstvo u Budimpešti igra se od 12. do 26.siječnja 2020.g., a naše djevojke koje su  dio priprema zaa dvije utakmice protov Portuga la odradile  u Korčuli igrat će u  Skupini  'A' zajedno sa  Mađarskom, Grčkom , Srbijom , Rusijom  i Slovačkom

HRVATSKA – PORTUGAL 8:5 (3:3, 2:0, 1:1, 2:1)

ŠIBENIK - Plivalište Crnica. Gledatelja 400. Suci: Cakirgil (Turska) i Mareš (Češka).

HRVATSKA: Ratković, Miljković 2, Miroslavić 1, Carević 1, Lordan, Skelin, Topić, D. Butić 3, Barišić, I. Butić 1, Crnički, Božan, Trojan Jimenez. Izbornik: Mario Ćaleta

PORTUGAL: Sampaio, Ferreira, Lousa 2 (0), Reis, Nunes, Machado 2, Duarte, Carmo, Teixeira, Almeida, Braga 1 (1), Mariani, Barbosa.

Foto Naslovnice: Vasco AS   i HVS

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728907