TROBOJ VATERPOLO NADA Dvije pobjede KPK-a, dva poraza Vele Luke

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 05 Kolovoz 2018 Objavljeno: 05 Kolovoz 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA  - Današnji  Dan pobjede i domovinske zahvalnost na  Plivalištu 'Kapeka' bio je u znaku - vaterpola …I to onog u izvedbi najmlađih, turnir  i ' troboj' Županijske vaterpolo lige za vaterpolo nade …

 Domaćini KPK ugostio je vršnjake  Vele Luke i  Cavtata . U tri odigrane gledali smo dobar  vaterpolo , u  prve dvije i efikasan, a u onoj trećoj između KPK i Cavtat i rezultatski zanimljiv. U one pak prve dvije  jutarnoj i ranopopodnevnoj  malim vaterpolistima nije smetao  ni 'zvizdan' koji je nemilosrdno pržio,  kako one u  bazenu tako i one na tribinama…

U prvoj utakmici KPK je bio bolji od Vela Luke rezultatom 14:2 . Golove su dali Borna Ančić  4, Igor Krstulović 4,  Duje Bissako 3,  Mislav  Čalo  2, a jednom je pogodio Davor Goleš. Za Velolučane golovima su se radovali Vid Borovina i Lovre Žuvela.

Sat kasnije mali su Velolučani  trenera  Petra Dragojevića opet morali u more , ovaj put protiv također jačih Cavtćana poraz 3:14 . Golove za Vela Luku dali su Vid Borovina, Lovre Žuvela i  Karla Šeparović, dok su kod Cavtat strijelci bili Nikola Krik 4, Maro Kovačević 3, Ivor Miljan Popović 3, Ivano Lončar 2 , te Noel  Hanzjer i Mara Fox po jedan.

Popodne su pak snage odmjerili pobjednici u prve dvije utakmice … KPK protiv Cavtata , u kojoj su 'klinci' trenera  Lovora Lozice pobijedili sa 4:2 i u jednoj jako  dobroj utakmici pokazali vidan napredak…Odlučujuće je bilo odlično otvranje i vodstvo kapekaša od 4:0… Golovima su  pljesak tribina izmamili Davor Goleš, Špiro Brčić, Igor Krstulović i Hrvoje Drmač za KPK,  a Maro Kovačević i Ivor Milja Popović za Cavtat.

'Suma sumarum ' nakon današnjeg turnira , odnosno tri odigrana kola KPK je lider sa tri pobjede, slijedi Cavtat sa jednim porazom, dok su mali Velolučani na zadnjem mjestu sa tri poraza.

Za sedam dana u  Cavtatu je derbi u kojem će domaćini ugostiti KPK, zadnja utakmica natjecanja, utakmica koja će i odlučiti o ovogodišnjem županijskom prvaku u kategoriji vaterpolo nada.

Sve tri utakmice zviždaljkom je 'upravljao'  korčulanski sudac Nikola  Gašpardi .

Fotografija  Naslovnice: Vaterpolo nade  VK 'Vela Luka' 

Ispod : Vaterpolo nade KPK                 Mobitelom snimio: N.Kosović  

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8170321