MONTENEGRO CUP 2018 Marjan Kosović pomoćnik Vjeku Kobeščaku, Toni i Andrija otpali zbog ozljeda

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 03 Kolovoz 2018 Objavljeno: 03 Kolovoz 2018
Napisao/la Nenad Kosović

HERCEG NOVI - Nakon desetak dana zagrebačkih  priprema zajedno  sa U-16 hrvatskom reprezentacijom i potom sa vršnjacima reprezentacije Mađarske,   Hrvatska U-15 reprezentacija svoj završni dio trotjednih priprema odrađuje  u Crnoj Gori  u okviri kojih  igra i na turniru' Montenegro Kup 2018'

Od trojice 'kapekaša' za ovaj završni dio priprema ostao je  trener Marjan Kosović,  uz Zdravka Aladrovića pomoćnik treneru Vjekoslavu Kobeščaku.

'Nažalost najprije Andrija Botica, a potom i Toni Mozara otpali  su zbog 'više sile' i nisu mogli konkurirati za  turnir.  Radi problema sa ozljedom noge ,a nakon obavljenog pregleda  magnetnim rezonancom početkom drugog tjedna kući se morao vratiti Andrija.  Toni  je  pak bio u užem krugu onih koji su trebali putovati za turnir u Herceg Novom, ali je uoči odlaska u Crnu Goru  zbog bolova u želucu proveo dva dana u bolnici, nismo htjeli riskirati pa se i on vratio kući'  izvijestio nas je Marjan  ne zaboravljajući napomenuti da su u još i kapekaši  Davor Skokandić i Beris Peručić u Zagrebu uspješno odradili kompletne pripreme onih malo starijIh,   Hrvatske U-16 reprezentacije .

U Herceg Novom gdje  su naši U-15 reprezentativci uz nastup na turniru imali i  zajedničke treninge sa reprezentacijama Crne Gore i U-19 reprezentacijom Novog Zelanda nalaze se  slijedeći igrači:

Vratari  Ivan Jurišić i Sven Udović te igrači Drago Stanić, Robert Stojanac, Hrvoje Zvono, Noa Burburan, Fabio Crippa, Toni Bušić, Zvonimir Perić, Ante Martinović, Roberto Radić, Marko Holzinger. Roko Gudurić, Nikola Ljepava i Jakov Mrvičić.

Sinoć prvog dana turnira na Plivalištu 'Škver' , na jednom od najjačih svjetskih turnira za ovu kategoriju  Hrvatska je startala  porazom.  Kako nam je javio Marjan Kosović u jednoj odličnoj i uzbudljivoj utakmici bolji od 'malih barakuda' bili su domaćini turnira Crna Gora pobijedivši ih tijesno rezultatom 7:6.

Danas ujutro naši igraju protiv Italije, a navečer protiv Australije.

 Na 'Montenegro Kupu 2018'  sudjeluje inače osam reprezentacija, pored Hrvatske,  Crne Gore , Italije i Australije  koje igraju u  'A' Skupini,  jošs u u 'B' skupini  Mađarska, Njemačka, Srbija i SAD. Turnir završava u nedjelju navečer.

 

 

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8170269