PORAZ I POBJEDA Protiv Palade 4:6 - protiv Murse 14:1

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 17 Ožujak 2017 Objavljeno: 17 Ožujak 2017
Napisao/la Nenad Kosović

ŠIBENIK - Jutros poraz , navečer uvjerljiva pobjeda….Jutros u ogledu dvaju otočkih momčadi, kapekaške nade nisu uspjeli 'obraditi'  Njivice... To je mjesto odakle su bili njihovi protivnici vaterpolist  VK 'Palada'   sa otoka Krka . U jednoj izjednačenoj utakmici poraženi su  'rezultatom 4:6 .  Ženski dio momčadi dao je tri gola,  Paula Batinović 2 i Marija Foretić 1, jednog je dodao i Roko Krkeljaš.  Pet obrana na  vratima imao je Antonio Silić.

 U popodnevnom programi kapekaške nade igrale su protiv Murse iz Osijeka…  'Slavonske su im njive' očito puno bolje 'legle' i na kraju visoka pobjeda od 14:1. Paula Batinovića kao 'najiskusnija'  sa 6 golova očito je postala lider ovih  kapekaških nada. Još jedna pripadnica ljepšeg spola među njima,  Marijana Brkić bila je također efikasna postigavši 3 gola.  Dva gola dao je Roko Krkeljaš , te po jedan Marko Filippi, Igor Krstulović i Jure Roso.  

'Protiv Njivica za većinu naših ilo je to 'vatreno krštenje' na PH-e, vidjelo se to … Ipak ako žele plasman na Završnicu svi će oni morati odigrati razinu više. Trebam pritom  istaći vratara Antonija Silića koji je imao pet  pravih obrana ,  Marija Foretić postigla svoj gol prvijenac, a jako dobar  je bio  i Marko Filippi.  Navečer je Mursa pak bila puno lakši protivnik , tu je Paula Batinović bila doista dominantna, a svoje 'prvijence' na službenim utakmicama uvalili su Jure Roso i Igor Krstulović ' rekao nam je pomoćni trener Lovor Lozica.

Sutra u subotu 'kapekašići' igraju protiv najjače momčadi skupine HAVK Mladosti , a u poslijepodnevnom i večernjem dijelu programa kreću križanja sa drugom skupinom i utakmice za plasman.

Za plasman na Završnicu dječačićima Marinka Bojića i Lovora Lozice trebati  će  na kraju natjecanja u nedjelju biti barem na ukupno -  6. mjestu…

Polufinale PH-e za vaterpolo nade

Rezultati :

01.kolo Palada Njivice - KPK 6:4 ( 1.2, 4.1, 0:0, 1:1) ,

2.kolo KPK – Mursa Osijek 14:1  (4:0, 3.0, 4:0, 3:1)  

Fotografija naslovnice : Igor Krstulović

FOTO: N.Kosović

 

 

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6236762