NOVA GENERACIJA KAPEKAŠKIH NADA Na polufinalnom turniru PH-e u Šibeniku

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 16 Ožujak 2017 Objavljeno: 16 Ožujak 2017
Napisao/la Nenad Kosović

ŠIBENIK  - Pod vodstvom  trenera Marinka Bojića prošla je generacija kapekaških vaterpolo nada prošle godine bila uvjerljivo prvak Hrvatske i bila temelj  ovogodišnjeg naslova mlađe-kadetskih prvaka Hrvatske , sad pod vodstvom trenera Marjana Kosovića

Ovaj tjedan pak  jedna nova generacija 'Marikovih  beba' , sastavljena dijelom i od onih prošle godine najmlađih u toj šampionskoj momčadi kreće u novi ciklus…

Nove kapekaške nade od petka do nedjelje sudjelovati će na jednom od dva polufinalna turnira za plasman  na Završnicu Prvenstvo Hrvatske (drugi polufinalni turnir igra se u Dubrovniku).

 Slijedeća tri dana  'kapekašići' će  biti u  Šibeniku   gdje će završnicu pokušati osigurati ukupno 9 klubova u ovoj kategoriji . Podijeljeni su u dvije grupe, a zajedno sa  KPK u  skupini su  još HAVK Mladost - Zagreb,  Palada-Njivice , Mursa - OsijekGarestin - Varaždin. 

 Prvenstvo je zapravo počelo već danas u četvrtak , no kako je u  međuvremenu iz spomenute kapekaške skupine otkazao Garestin iz Varaždina, kapekaške nade će igrati u skupini u kojoj su četiri kluba, a svoju prvu utakmicu imati u petak protiv VK Palada iz Njivica.

U drugoj šibenskoj skupini igraju  pak splitski Jadran,  ZPK- Zagreb, Solaris  iz Šibenika, Cavtat i Marsonia iz Slavonskog broda ,

Trener Marinko Bojić i njegov pomoćnik Lovor Lozica na put su odveli slijedeću ekipu u kojoj su je 12 dječaka i tri djevojčice:

Antonio Silić, Roko Krkeljaš,  Marko Filippi,  Marijana Brkić,  Marija Foretić,  Ivan Dreno, Paula Batinović  , Davor Goleš, Lovro Denoble, Igor Krstulović, Borna Ančić, Vito Favro, Roko Tasovac, Jure Roso i  Mislav Čale.

 

Raspored igranja  KPK:

PETAK 17. 03. 2017.

12.00 h   Palada - KPK

19.00 h     KPK  - Mursa

 

SUBOTA  18. 03. 2017.

12.00 h    HAVK Mladost  -  KPK  

Nakon toga momčadi iz  dviju skupina se međusobno križaju, te u subotu poslijepodne i u nedjelju slijede utakmice za ukupne plasmane.

     

Fotografija Naslovnice.

Ovako su prošle godine u  ožujku kapekaške nade slavile titula najboljih u Hrvatskoj 

DOTO: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6556623