'Olimpijske nade ' su - kapekaške nade ! Protiv Budve pobjeda 8:7 ! Juniorima - 15 …Svi rezultati

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 26 Listopad 2014 Objavljeno: 26 Listopad 2014
Napisao/la Ante Žanetić

KORČULA - Prvo domaćinstvo u „Olimpijskim nadama „ donijelo je kapekašima u goste VK Budvu. Mlađi kadeti KPK ostvarili su pobjedu od  8 : 7 (  2 : 1, 0 : 2, 2 : 3, 4 : 1 ).

Ne može se ne spomenuti da su domaći sredinom  treće četvrtine imali debeli minus od 2 : 6. Nakon toga slijedi sjajan niz od šest postignutih golova do vodstva od 8 : 6 ( nepune tri minute do kraja ). Ovakav rasplet događaja zaslužuje svaku pohvalu. Uz dobru igru i veliku borbu preokretu  je pridonijela i publika. Među njima treba izdvojiti i nekoliko mladih navijača s bubnjem. Slučajno ili ne ali kao da je njihov dolazak na bazen tijekom druge četvrtine dao dodatnu snagu malim kapekašima velikog srca. Da je netko prije utakmice ponudio i neriješeno zasigurno bi  naši objeručke prihvatili. Ovako je ova pobjeda ugodno iznenađenje i bit će veliki poticaj za još žešći rad. Napredak je vidljiv  ali još je puno toga za naučiti. Čestitke na pobjedi cijeloj ekipi, bez izdvajanja pojedinaca.                                                                                                

 KPK: D.Skokandić, T.Mozara,V.Radovanović ( 3 ), I.Đivanović , H.Žuvela, F.Pecotić, M.Šegedin ( 2 ), Frano Filippi, Petar Tedeschi ( 1 ), Beris Peručić ( 2 ), Ivan Kučija, Franko Fabris, Andrija Botica, Domagoj Čale, Marin Čumbelić.

U drugoj utakmici uvjerljiv poraz  mlađih juniora KPK od  5 : 20 ( 0 : 4, 1 : 4, 1: 6, 3: 6 ).

Gledali smo utakmicu u kojoj je bila očita dominacije Budvana i to u svakom segmentu vaterpola. Njihova nesporna  tehnička i taktička kvaliteta ne bi došla toliko do izražaja da nisu fizički i plivački na daleko višoj razini od kapekaša. Tu naši igrači imaju najviše posla u budućnosti. Utakmica je pokazala  kako stojimo u usporedbi sa najboljim crnogorskim igračima. Budvani naime u svojim redovima imaju šest igrača reprezentacije koja je u kolovozu ove godine osvojila prvo mjesto na nezvaničnom prvenstvu Europe.                                                                                                                                                     KPK: A.Silić, T.Foretić, J.Žuvela, M.Sardelić, D.Tešić, J.Sessa, R.Cebalo, T.Lucin, T.Denoble ( 3 ), F.Rakočević, A.Farac ( 1 ), T.Fabris ( 1 ), B.Baždarić, L.Vilović.

 Natjecanje „ Olimpijske nade „  već na početku pokazalo je da će KPK igrati u jako kvalitetnom društvu, neusporedivo jačoj i boljoj konkurenciji od one ljetne, županijske. Jednostavno, ovo je najviša razina i treba je maksimalno iskoristiti za kvalitetni iskorak prema gore. Formula i nije baš komplicirana:  (trening + trening + trening....) x trening = ..... 

 

U privitku Bilten broj 5

Attachments:
Download this file (Bilten br 5 ON 2014-2015.pdf)Bilten br 5 ON 2014-2015.pdf[ ]446 kB
.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8813856