REGIONALNO U ZADRU Šest kapekaških medalja! Ani Franić jedno zlato, dva srebra i jedna bronca, Karmen zlatna i brončana, dvije norme za PH-e !

Kategorija: Plivanje Kreirano: 02 Srpanj 2018 Objavljeno: 02 Srpanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

ZADAR  - Donatov grad bio je proteklog vikenda domaćin Regionalnog plivačkog prvenstva za Regiju 1. U Višnjiku su se dakle ogledale pliivačke ekipe dalmatinskih  klubova i to u svim uzrasnim kategorijama  - seniori, juniori,mlađi juniori, kadeti i mlađi kadeti .

Među njim naravno i petnaesteročlana ekipa KPK-a koja se nakon dvodnevnog natjecanja  vratila kući sa ukupno šest  medalja.

Najuspješnija među njima  bila je Ana Franić koja se tri puta podizala na podij kako bi primala medalje. Zlatnu je osvojila na 50 leđno, dvije  srebrne u utrci na 100 i 200 leđno, te jednu brončanu u štafeti 4x100m slobodno zajedno sa  Laurom Milinom, Hanom Muminagić i Anteom Andrijić.

Odlična je bila i Karmen Fabris osvojivši dvije medaljezlato na 100 prsno i broncu  na 200 prsno.

' Regionalnim natjecanjem  u Zadru  zaokružili smo još jednu uspješnu sezonu. Uz spomenute medalje  Ana Farac i Paula Blitvić su otplivale i 'A 'norme za Kadetsko prvenstvo Hrvatske, a i ovaj su put naše plivačice i plivači  isplivali puno osobnih rekorda. Od natjecanja u ovoj sezoni čeka nas još Prvenstvo Hrvatske krajem mjeseca u Zagrebu' riječi su Marija Todorovića glavnog plivačkog trenera  KPK-a.
Za KPK su plivali :
Karmen Fabris, Katija Sessa, Paula Blitvić, Ana Farac, Ana Franić, Hana Muminagić, Laura Milina, Antea Andrijić, Maxim Noah Vučković, Toni Grbin, Petar Belić, Toni Favro, Nikola Botica, Andrej Šain i Dino Šain.

Foto Naslovnice : Brončana Štafeta 4x100 slobodno  – Ana Franić, Antea Andrijić, Hana Muminagić  i Laura Milina

FOTO: Korčulanski plivački klub

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8813812