POBJEDNIČKO PONAVLJANJE JANJE I NJENE DICE Mini rukometaši 'Korčule' prvaci su Karlovca - neslužbenog PH-e !

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 15 Travanj 2019 Objavljeno: 15 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KARLOVAC -  Najveći  je to turnir u mini rukometu u Hrvatskoj, vjerojatno i u Regiji, te slovi kao neslužbeno Prvenstvo Hrvatske . A oni,  'Janjina dica' jučer su se tamo okitili zlatnom medaljom ! Korčulanski  rukometni dječačići  rođeni 2010.g. i mlađi  prvaci su u svojoj  'Super mini ' kategoriji .

U konkurenciji  36 momčadi , mali Korčulani  turnir su  odigrali u jednom dahu i jučerašnju nedjelju pamtiti će zasigurno cijeloga života. U jednom danu odigrati  sedam utakmica i ostvarili sedam pobjeda!   Svaka čast i njima i njenoj trenerici, naravno uz podsjetnik da su i Janjine djevojčice prije dvije godine isto to napravile .

Uz pobjednički pehar Rukometni klub 'Korčula' u Karlovcu se ponosio  i pojedinačnim nagradama. Lovro Jurjević najbolji je vratar , a u najbolju petorku izabrani su Niko Krkeljaš i Toni Bonifačić.  Uz njih ostali 'zlatnici' iz Karlovca su još Mate Ojdanić, Roko Lešaja, Nino Fider, Lucian Ilišković, Ante Sardelić i Jakov Granić . Bravo za svih !!!

Pod  naletima malih korčulanskih rukometaša  poraze su im potpisivali vršnjaci slijedećih klubova:

Rude 9:4, Gospić 12:6, Valpovka 14:8, Rugvica 5:0, Pastela 10:6, pa u polufinalu Sisak 14:11 i onda u Velikom finalu u najuzbudljivijoj utakmica pobjeda za zlato u utakmici protiv Ivančice Ivanec 12:11 .

'Dječaci su od prve do zadnje utakmice bili odlični, svi su oduševljeni njihovom igrom,  još su jednom dokazali da su trenutno najbolja momčad  u Hrvatskoj u svojoj kategoriji.  Sa zadovoljstvom mogu reći da cure koje su prije dvije godine na istom ovom prvenstvu osvojile također prvo mjesto imaju svoje nasljednike. Kao i uvijek imali smo veliku podršku roditelja kako onih na tribinama tako i onih koji su stalno navijali iz Korčule. Naravno, uz roditelje za sve ovo je zaslužna i Uprava kluba koja nam je skupa s roditeljima omogućila odlazak na ovako veliko prvenstvo. Sada imamo desetak dana pauze, a onda nas idući vikend čeka drugi turnir u sklopu Erste rukometne lige u Zadru– rekla nam je trenerica Janja Lozica.

Dodajmo da je  ova generacija korčulanskih mini rukometaša do sada sudjelovala na pet turnira u kojima je u 34 utakmice ostvarila čak 33 pobjede, uz  jedan jedini poraz! U to u ovogodišnjem natjecanju  Erste lige Dalmacije tiče učinkom od  šest pobjeda u šest utakmica trenutno su vodeća momčad natjecanja.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600752