POBJEDNIČKI PEHAR OPET U PUPNATU Klakar u odlučujućoj utakmici bolji od Nona …21:20 FOTOx35

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 09 Veljača 2018 Objavljeno: 09 Veljača 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA – Drugi put od kada se igra Otvoreno prvenstvo Korčule u rukometu pobjednički pehar odlazi u Pupnat .  Momčad  Caffe bara 'Klakar' iz mjesta  Blaženog Marka i  Gospe od sniga u odlučujućoj je utakmici bila  bolja od momčadi 'Nono' rezultatom 21:20.

Pravi rukomet u toj je utakmici vidjelo  100-tinjak gledatelja , među kojima i skupina pupnatskih navijača 'naoružanih'  bubnjevima i 'ušeparajućom ' sirenom cijelo su vrijeme bodrili  svoje i na kraju se veselili  velikog pehara vrijednoj pobjedi .

Bila je to zanimljiva, završne utakmice dostojna utakmica,  većim dijelom izjednačena u kojoj su i jedni i drugi ušli  'nabrušeni',  'naoštreni' i iznimno motivirani.  Motiva nije nedostajalo jer  Klakaru je  za prvo mjesto 'igrala' samo pobjeda ,  Nonu također  i to od devet razlike… U suprotnom prvak bi bila momčad  Caffe bar 'Tačkica' koja je prethodno dobila utakmicu protiv Deja Vu bez borbe 10:0 pošto  prošlogodišnji pobjednici nisu došli ..

'Klakar'  i 'Nono' odigrali su doista  čvrsto i  oštro , ponekad možda i više od toga pa su suc,i iskusni  Napotnik i Verzotti,  imali 'pune ruke posla'  . Uz nekoliko upozorenja obojici kapetana da im momčadi 'ubace u brzinu niže'   suci su na kraju nimalo lak posao obavili bez većih primjedbi.

Nakon prvog poluvremena i vodstva Klakara od dva razlike u drugom poluvremenu  Nono je stalno 'puhao  za vratom ' Klakaru,  preokrenuo rezultat i  nekoliko puta bio i u minimalnom vodstvu. No momčad iz Pupnata se tri minute prije kraj uspjela odlijepiti na 21:19 što je i presudilo.. Iako je Nono imao i zadnji napad ali  nije uspio izjednačiti.

U momčadi Klakara najefikasnije je bio Borna Mažurana sa 6 golova , Andrija Filipović-Grčić i Vlaho Stanišić dali su po 4,   Veselin je dao  3, a  Mijo Kalausić  i Pavo Šain po 2 gola.

Nono je pak imao dvojicu sa po 7 golova Frančeska Verazzu i Frana Jeričevića,  Jadran Stanišić postigao je 3 , Jadran Jeričević 2 te Dean Pandurica 1 gol.

Oba vratara bila su odlična , Kristian Ceranić  (Nono) 8 obrana uz jedan skinuti sedmerac,  a Toni Lucin (Klakar) 7  obrana također je ugradio i jedan obranjeni sedmerac.  Igralo se 2x20 minuta.

Sve u svemu zasluženo su 'Klakari' ponijeli pobjednički pehar u Pupnat,  u sve tri utakmice ostvarili su pobjede i u tri dana Prvenstva  prikazali  najbolji rukomet.

3.Kolo  Rezultati:

CB Deja Vu – CB Točkica 0:10 (b.b.), Klakar – Nono 21:20 (12:11)

Konačni poredak:  Klakar  6, Točkica  4,  Nono 2, , Deja Vu  bez bodova

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7885771