KLAKARU BROD ODLIČNO BRODI Pupnaćani jedini maksimalni …Nono bolji od Točkice, Borna i Frančesko također u 'Klubu 11'

Kategorija: Muški rukomet Kreirano: 08 Veljača 2018 Objavljeno: 08 Veljača 2018
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA – Drugi dan Otvorenog prvenstva Korčule u rukometu donio je dvije međusobne utakmice dva jučerašnja poraženadva jučerašnja pobjednika. Puno bolji uvjeti za igru donijeli su i puno kvalitetniji rukomet nego prethodnog dana.

Najprije dakle Nono i branitelj naslova Deja Vu u kojoj su pobjednici zadnjeg prvenstva opet pokazali ono što se moglo vidjeti i sinoć u 1.kolu, a to je da će teško obraniti titulu.  Doživjeli su i drugi poraz,  Nono  je bio bolji pobjedom od četiri razlike i ostavio sebi  kakvu takvu priliku da zadnjeg dana eventualno visokom pobjedom  protiv Klakara  u krugu bodovno poravnatih bude pobjednik...

Briljirao je kod pobjednika  Frančesko Verazza sa 11 golova ,  a od suigrača mu  golovima su se  radovali još Frano Jeričević  i  Jadran Stanišić po 5 puta,  Ivan Radojković  3  i  Ante Bojić 2 puta . Kod poraženih 'ubojit'  je bio Roko Poša sa 9 golova,  Ante Silić i Lovor Lozica sa po 5,  Denis Sansović sa  2 te Dario Simoni sa 1 golom.

U drugoj utakmici dva pobjednika od jučer, dva caffe bara 'Točkica' protiv 'Klakara' u kojoj je momčad iz Pupnata na kraju slavila dva razlike i tako u zadnji dan prvenstva ulazi jedina sa maksimalnim  učinkom  od  četiri boda i  daleko najvećim šansama da se upiše na pločicu velikog prijelaznog pobjedničkog pehara.  U toj utakmici je glavni strijelac bio  Borna Mažurana  i on je kao i Petrović jučer i danas u prethodnoj utakmici  Verazza stigao golovima do broja 11… Pobjedničke golove dali su još  Vlaho Stanišić  5,  Andrija Filipović-Grčić 4 i Nikola Veselin  i Pavo Šain po 1.  Kod poraženih najefikasniji je bio Nedo Mušić  6,  Zvone Đula 3, Dominik  Đula 3, Antonio Petrović  2,  Roko Risteski, Renato Šeparović  i Marin Matulović  1.

Općenito drugog dana dobru su formu pokazali vratari Tomislav Šegedin , Renato  Šeparović, Toni Lucin  i Kristijan Ceranić.

2.kolo Deja Vu – Nono 22:26 (11:12), Točkica – Klakar  20:22 (11:14)

Redoslijed nakon 2.kola:  Klakar 4,  Točkica 2,  Nono 2,  Deja Vu  bez bodova

Sutra u  petak  09.veljače je finalni dan a igraju:

U 17.00  CB Deja Vu -  CB Točkica

U  18.00  CB Klakar  -  Nono 

Foto Naslovnice: Tomislav Šegedin u jednoj od obrana 

Snimio: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7885662