NA VIRU BRONCA JOJ U ĐIRU Matea Vojinović - 3.mjesto u kategoriji i 6.ukupno u svom prvom Olimpijskom triatlonu !

Kategorija: Atletika Kreirano: 21 Listopad 2019 Objavljeno: 21 Listopad 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VIR – Odličan kraj triatlonske sezone za Korčulanku Mateu Vojinović...Na triatlonu održanom protekle nedjelje na otoku Viru, Matea je u dresu Triatlon kluba' Swibir' prvi se put natjecala u olimpijskom triatlonu.

U  konkurenciji 17. natjecateljki u konačnici je nakon tri odrađene discipline zauzela izvrsno 6.mjesto, dok je u kategoriji U-23 osvojila 3.mjesto i brončanu medalju, iza pobjednice Ivane Granoše ( TK Trim Tim)  i Katarine Šuvak (TK Maksimir).

'Prvi put olimpjski triatlon ,ali u idućim sezonama bit će ih zasigurno još  puno' rekla nam je očito zadovoljana Matea, koja je od ove jeseni studentica u Zagrebu i koja će od sada moći trenirati zajedno sa svojim drušrvom iz Triatlon kluba 'Swibir' .

Pobjednica u olimpijskom triatlonu u ženskoj konkurenciji bila  je inače Mateina klupska kolegica iz TK 'Swibir' Željka Šaban Miličić, ispred još jedne njihove klupske kolegice Sonje Škevin, inače ovogodišnje pobjednice našeg 'Marko Polo Izazova', te  Ivane Granoše (TK Maksimir).

U muškoj konkurenciji pobjednik je bio Jacopo Buttirini (TK Zadar) , ispred Dejana Patrčevića (TK Samobor) i Eugena Popovića ( TK Maksimir).

4. Virskim  triatlonom koji je ujedno bio i Prvenstvo Hrvatske u olimpijskom triatlonu završila je ovogodišnja sezona triatlonskih natjecanja u Hrvatskoj. Započela 30.travnja u Korčuli  'Marko Polo Izazovom' , a njegovim 10. jubilarnim izdanjem krajem travnja 2020.g  krenuti i slijedeća.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9009779