U VELOJ LUCI OPET BILI U VELOJ STRCI Marin Koceić i Petra Kulić Domitrović pobjednici Velog,a Leo Zlokić i Anemarija Rajčič Malog Traila – Ivanu Barčotu sjajno 5.mjesto!

Kategorija: Atletika Kreirano: 21 Rujan 2019 Objavljeno: 21 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

VELA LUKA  -  Završeno je peto izdanje velolučke Vele Strke, natjecanja koje i ove godine uključivalo dvije dužinske utrke – Veli Trail od 22 kilometara i Mali Trail dug 10 kilometara.

Više od 180 natjecatelja startalo je ispred čuvene Vele Spile sa ciljem na velolučkoj rivi , gdje je u Velikom Trailu prvi u cilj ušao Marin Koceić (TTK Strka), ispred Novozelanđanina Ian Morgana i Nijemca Stephana Tassania. U toj utrci odličan je bio Velolučanin Ivan Barčot ušavši u cilj kao peti. Nakon nedavnog polumaratona u Pločama Ivan je još jednom postigao zavidan rezultat na utrci dugoj 22 kilometara!   U ženskoj konkurenciji najbolja je u Velom Traiiu bila Petra Kulić Domitrović (AK Sljeme/TK Swibir) , druga je bila Njemica Singrid Linlacher ,a treća Ana Perić (HPD Prenj)

U natjecanju na 10 kilometara u Malom trailu pobjednik je bio Velolučanin Leo Zlokić, drugo mjestom pripalo je Srđanu Oršuliću, dok je treće osvojio Jure Žilić . U ženskoj konkurenciji Mali trail osvojila je Anemarija Rajčić, ispred Jadranke Žilić i Vere Mekinić.

Velolučka Vela Strka i ove se godine bodovala za natjecanje Dalmatinske trail lige u okviru koje se održava ukupno 10 trail natjecanja, a staza je već uobičajeno vodila  kroz prekrasni velolučki krajolik uz iznimno zanimljive lokalitete -  brdo Hum, Vela Spila i druge

Kompletne rezultate ovogodišnje Vele Strke pogledajte OVDJE

Naslovnica: Prije današnjeg starta ispred  Vele Spile  

Foto. TTK Strka 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8792703