NA OPROŠTAJU OD JESENI MRAVCI VS ZMAJEVCI Frenk Žanetić: Neka uz obostrano dobru igru pobjedi – bolji!

Kategorija: Nogomet Kreirano: 30 Studeni 2019 Objavljeno: 30 Studeni 2019
Napisao/la Nenad Kosović

MRAVINCE - Za Frenka Žanetića sutrašnja  nedjelja dan je  kada će prvi put u trećeligaškoj konkurenciji igrati kontra svojih.

Ždrijeb je htio da u zadnjem jesenskom kolu 3.HNL-jug u Mravincima igraju Sloga – BŠK Zmaj. Za mladog 21-godišnjeg Blaćanina, splitskog studenta u redovima 'Sloge'   jedna je to od dvije njemu zasigurno i najteže utakmice ovogodišnjeg natjecanja. Iako  ona druga, tamo u svibnju slijedeće godine  biti će mu  još i teža  i zahtjevnija kada će na Zlinjama,  pred tribinama punima Blaćanima , u 'ultimi' sezone odmjeriti snage blatski 'crveni' i mravinčanski 'crveno-bijeli'...

'Nakon zanimljivog i uzbudljivog jesenskog dijela sezone stigli smo evo i do zadnje utakmice polusezone,  jednima i drugima  jednako važne kao i sve prethodne. Meni  pogotovo,  pritisak je priznajem sigurno prisutan. Teško je i zadržati emocije,  igram protiv 'svojih', protiv matičnog kluba. Očekujem zamljiivu utakmicu i borbu do zadnje minute. Želim dat sve od sebe kao i protiv svake druge momčadi,a od Zmaja očekujem da pruži dobru partiju, a onda neka bolji pobjedi. Nakon utakmice mi ćemo sigurno proslaviti i uživati u rezultatu koji smo postigli  debijem Sloge u 3. HNL-jugrekao nam je Frenk, kojem vjerojatno ni podjela bodova ne bi loše - 'sjela'... 

Žanetić je u protekloj jeseni bio standardan u momčadi trenera Siniše Jalića. Doduše u tri prvenstvene utakmice omela ge je u tome  ozljeda, ali usprkos tome 'zmajevac' u  redovima 'mravaca' tijekom jeseni upisao je i nekoliko asistencija.

Uoči zadnjeg jesenskog kola nedjeljne suparnike  na prvenstvenoj ljestvici dijele četiri mjesta i tri boda. Sloga je na 9.mjestu sa 20 bodova, a BŠK Zmaj je 12. sa 17 osvojenih bodova.

Na igralištu Glavica u Mravincima igra se u nedjelju sa početkom u 13.00 sati.

Naslovnica: Frenk Žanetić u dresu 'Sloge' 

Foto: Ivica Čavka 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8812213