MOGU LI OPET BITI VEĆI NEGO VODEĆI? Lider prvenstva Junak pohodi Zlinje

Kategorija: Nogomet Kreirano: 26 Listopad 2019 Objavljeno: 26 Listopad 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Tri porazu u nizu broje korčulanski 'zmajevi'. Davno im se to nije dogodilo još iz onih prošlosezonskih 'crnih' jesenskih dana. U nedjelju im pak stiže lider prvenstva Junak iz Sinja. 

Najteži mogući protivnik u nimalo lakom trenutku kada su 'crvenima' bodovi potrebni kao 'komad kruha'. Statistika što se utakmica na Korčuli tiče pak debelo ide na stranu Blaćana. Nikad Sinjani nisu osjetili slast pobjede na Zlinjama, a u zadnjih pet utakmica svaki su put doživjeli poraz! Uz to treba podsjetiti da je u veljači, na startu prošlosezonskog proljetnog dijela prvenstva BŠK Zmaj kao zadnji na tablici pobijedio tada također vodećeg Junaka i započeo sjajan uzlet u koje je bio jedna od najuspješnijih momčadi tog dijela natjecanja. Mogu li to i sada napraviti zmajevi? 

'Stiže nam vodeća momčad lige, objektivno kao favoriti, ali to nam je -  motiv više! Sa novim trenerom raspoloženje u momčadi i ozračje pred utakmicu je usprkos porazu u Vodicama odlično! Vraća nam se nekoliko ozlijeđenih igrača, nadamo se dobroj igri i da će uz podršku naših vjernih navijača bodovi ostati na Zinjama, da ćemo u dobrom raspoloženju biti i nakon utakmice' rekao je Marin Sršen, stoper u redovima BŠK Zmaj.

Svoj debi u Blatu imat će Marko Jurić novi trener BŠK Zmaj koji bi za razliku od zadnje utakmice ovaj put na raspolagnju trebao imati kompletni igrački kadar.

Utakmica 10.kola 3.HNL-jug BŠK Zmaj - Junak  igra se na Igralištu 'Zlinje' u nedjelju sa početkom u 14.00 sati.

Naslovnica:  Marin Sršen 

Snimio: N.Kosović

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8721081