STIŽE STARI ZNANAC NERETVANAC Bruno Šutalo: Pravim pristupom nastaviti niz

Kategorija: Nogomet Kreirano: 28 Rujan 2019 Objavljeno: 28 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO – Tek mu je dvadesetijedna, a Bruno Šutalo, vratar BŠK Zmaj iza sebe ima dobrano ispunjenu nogometnu karijeru. Ponikao je u Neretvi, nastavio u mlađim uzrastima splitskog Hajduka

Slijedila je potom 'talijanska čizma'  i Potenza u Seriji D, pa povratak u susjedstvo Metkovića, u Jadran LP i Čapljina, te mostarski Zrinjski u Premijer BiH ligi. Bruno uz to ima i iskustvo Svjetskog U-17 prvenstva u Čileu 2015.g.  u društvu Mora, Ivanušeca, Sose, Brekala i ostalih malih 'Vatrenih' koje je tada vodio izbornik Dario Bašić. Proteklog ljeta iznenadio je mnoge stigavši u redove korčulanskog južnog trećeligaša

 ' Ponajviše zahvaljujući i na  nagovor trenera Svaguše i za sada se ne mogu požaliti'  kaže nam mladi Metkovac. Bruno nikad nije branio za Neretvanac klub iz gradića u neposrednoj blizini Metkovića, a koji korčulanskim zmajevima u nedjleju stiže u goste.

'Nema dvojbe očekuje nas teška utakmica. Opuzenci će nam sigurno nastojati otkinuti koji bod. Dobro ih poznajemo, svjesni smo da njihovo trenutno zadnje mjesto na ljestvici nije realni odraz njihove kvalitete. Mislim ipak da smo mi ti koje će se više pitati u toj utakmici. Pravim pristupom i maksimalnom angažiranošću nadam se da ćemo nastaviti pozitivan niz' smatra Šutalo.

Bod u prošlom kolu Zadru opet je u redovima 'crvenih' plaćen velikim brojem kartona. Trener BŠK Zmaj Mario Svaguša nakon te utakmice opet je bio iznimno nezadovoljan neujednačenim kriterijem dosuđivanja žutih kartona. Ceh je ovaj put suspenzijom platio pouzdani stoper Marin Sršen, a za utakmicu protiv Opuzenaca upitan je i napadač Zovko zbog ozljede.

Naslovnica:  Bruno Šutalo , vratar BŠK Zmaj 

  Snimio: Nenad Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8607999