BEZ IZNENAĐENJA I ŽRNOVCIMA DOVIĐENJA U Finalu Kupa NC Lastovo-Korčula BŠK Zmaj - Žrnovo 4:0

Kategorija: Nogomet Kreirano: 10 Travanj 2019 Objavljeno: 10 Travanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO  -   Nogometaši BŠK Zmaj pobjednici su Kupa za područje Nogometnog Centra Lastovo – Korčula. U finalnoj utakmici momčad iz Blata bila je bolja od Žrnova 4:0.

U prvom poluvremenu minimalno vodstvo trećeligaša protiv županijskog prvoligaša i to autogolom Deana Gugića već u 6.minuti .

U drugom poluvremenu 'zmajevi' su protiv 'kuneja',  koji su u Blato stigli sa samo dvije pričuvee, postigli još tri gola. U 54. na 2:0 povećao je Mario Marić, a potom je sa dva svoja gola sve dileme, u 57. i 83. minuti riješio IIdar Klarić ušavši u igru u 52.minuti.

Trebalo se igrati na Ruskovićima,  no dogovorom klubova zamijenjeno je domaćinstvo pa se igralo na Zlinjama. Prijetila je cijeli dan kiša , onda  je neposredno prije početka  stala i  pustila suparnike da odigraju jednu zanimljivu i korektnu utakmicu bez ijednog žutog kartona, ipak po djelomično raskvašenom i poprilično za igru teškom terenu.

BŠK Zmaj tako se plasirao  u Četvrtfinale  Kup natjecanja na području naše županije.  Od prije to isto napravio je Faraon iz Trpnja kao pobjednik NC Pelješca, a danas je to uspjelo Konavljaninu iz Čilipa  koji je u Gabrilima iznenadio Croatiu pobijedivši je 1:0.  Još trebaju igrati Neretvanac – Jadran LP.

Polufinalne utakmice na rasporedu su 24.travnja,a finalna utakmica 15.svibnja.  

 

Finale Kupa za NC Lastovo – Korčula

BŠK Zmaj      4(1)

ŽRNOVO       0

BLATO – Igralište Zlinje. Gledatelja 150. Sudac Mersad Zukić (Korčula), Pomoćnici: Deni Franulović (Vela Luka) i Zoran  Mašković (Blato)

Strijelci. 1:0 D.Gugić (6-Ag), 2:0 Marić (54),3:0 Klarić (57), 4:0 Klarić (83)

BŠK ZMAJ: Ivanović, Ćubel, Tomas (od52. Klarić), Sardelić, Škarić (od 70.Cetinić),Marić,Džeba (od 14. Šešlija), Didović, Sikira, Sušić (od 36. Uvodić), Marinović (od 63.M.Šeparović)

Trener:  Mario Svaguša

ŽRNOVO: Markulin, T.Skokandić, Borovina, Moro, Andrijić-Klose, Milović, Martinović, Marković (od 71. Jeričević),  J.Šeparović, D.Gugić, Čule

Trener: Nikša Skokandić

 

Foto:N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8600745