ŽUPANIJSKI KUP Orebiću Pelješac, Jadranu Dolina Neretve, Župi dubrovačkoj Konavle… Čeka se još Hajduk 1932 ili BŠK Zmaj

Kategorija: Nogomet Kreirano: 12 Travanj 2018 Objavljeno: 12 Travanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK –  Osim nedjelje  i srijeda zna biti dan od županijskog nogometa… I to utakmicama  Kup natjecanja,  pa su se tako u jučerašnjoj srijedi igrala Finala po Nogometnim centrima naše županije…

Nama je najzanimljivije bilo u Orebiću gdje su Finale NC Pelješac igrali Orebić i Faraon. Nije bilo iznenađenja iako je nekima i 'mirisalo' na to nakon što su Trpanjci poveli golom Bruna Koludrovića.  Prethodno je vratar Trpanjaca Jozo Mastilica obranio jedanaesterac Dinu Špaleti …No ubrzo je županijski prvoligaš  protiv županijskog drugoligaša 'stvar stavio na mjesto'.  Za 1:1 pogodio je Ante Kordić,  potom su još pogađali Dino Špaleta , Alen Stanišić i Darijo Mrgudić za konačnih 4:1 i plasman Orebića u polufinale Županijskog kupa.

Finale NC Lastovo – Korčula  jučer se nije igralo…. Igrati će se za dva tjedan i to na Moćnom lazu gdje će u domaćin Hajduk 1932 ugostiti prve susjede trećeligaša BŠK Zmaj.

U ostala dva Nogometna centra pobjednici su Župa dubrovačka i trćeligaš Jadran LP iz Ploča.

U  Čibači između Župe dubrovačke i Konavljanina  u devedeset minuta nije bilo golova , odlučivali su jedanaesterci nakon kojih su se Župljani veselili ulasku u polufinale (7:6) 

U Pločama pak Jadran LP je bio uvjerljiv protiv Neretav rezultatom 3:0.

Orebić, Župa dubrovačka  i Jadran LP… Čeka se dakle četvrti polufinalist Županijskog kupa…. Hoće li nakon utakmice u Veloj Luci u istom biti tri županijska prvoligaša i jedan trećeligaš ili će omjer biti županijskih i trećeligaških klubova u borbi za finale biti 2:2 znati ćemo 24.ravnja.

Foto: Naslovnice Josip Nogalo  (NK Orebić) 

Snimio: Nenad Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7829484