OREBIĆU TROBOD DERBIJA Žrnovo uvjerljivo kontra Grka, Jadran se 'utopio' u Neretvi , remi Hajduka

Kategorija: Nogomet Kreirano: 08 Travanj 2018 Objavljeno: 08 Travanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Danas se igralo 20.kolo 1. ŽNL-e , prvi put ove sezone kolo je imalo umjesto redovnih sedam samo šest utakmica.

Maestral je protekli tjedan isključen iz lige , Metković kažnjen sa opet bodova minusa, a iako i jedni i drugi imaju pravo žalbe koja međutim ne odgađa izvršenje izrečene kazne pa se tako danas lastovski Omladinac koji je trebao u ovom kolu igrati sa Maestralom – odmarao!

Dva derbija igrala su se na našem području, Trstenica i Moćni laz bili su u središtu zanimanja ljubitelj a nogometa , ali i Ruskovići na kojima se igrao korčulansko-pelješki ogled donjeg dijela ljestvice.

Derbi na Trstenici pripao je Orebići protiv Župe dubrovačke, Gol za tri boda i ostanak u utrci sa Neretvom dao je Ante Kordić iz kazanenog udarca u 20,minuti.

U Veloj luci u drugom nominalno današnjem derbiju Hajduk i Croatia igrali su 1:1. Poveli su gosti preko Matea Vodopića u 21.minuti , izjednačenje momcima trenera Edija Žuvele donio je Tomislav Andreis  dvadeset  minuta kasnije.

Na Ruskoviućima , ako se ne varamo nikad veća prvoligaška pobjeda Žrnova... Protiv Grka 3:0 ... 'Kunejima' je vodstvo donio Domagoj Čule, a onda su u dvije minute gosti dva puta sebe ukopali sa dva autogal... Ivan Šutalo (51) i Jure Tomić (53) .

Jadran je pak  'potopljen' u Neretvi... 7:0 za lidera protiv Smokvičana uz četiri gola Eduarda Raguža, dva Frane Jerkovića i jednog Ante Sršena.

U ostale dvije utakmice Gusar je kao gost slavio na Slavenovoj Grudi, a Konavljanin i ONK Metković u Čilipima odigrali bez golova.   

Rezultati 20.kolo

Čilipi: Konavljanin - ONK Metković 0:0, Žrnovo: Žrnovo – Grk 3:0, Gruda: Slaven – Gusar o:1, Orebić: Orebić - Župa dubrovačka 1:0, Metković: Neretva - Jadran 1929 7:0, Vela Luka: Hajduk 1932 - Croatia 1:1

Foto: Naslovnice  Orebić - Župa dubrovačka 1:0    Snimio Boris Poluta 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7829472