ZMAJEVCI UKROTILI ZMIJAVCE Grgica: Čemu buka i vika gostiju na suce...? Odmah potpisujem nama ovakvo suđenje u gostima !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 09 Ožujak 2018 Objavljeno: 09 Ožujak 2018
Napisao/la Nenad Kosović

BLATO - Zmajevci su u srijedu nadmašili lidera iz Zmijavaca! Po teškom raskvašenom terenu uknjižena su tri važna boda u borbi za ostanak. U utakmici bez previše prilika odlučilo je malo 'remek djelo' Nemanje Šešlije minut prije devedesete.

 Slobodnjak preko živog zida Zmijavčana bio je neobranjiv, Pavao 'nije spavao' ,napravio je gostujući vratar Vugdelija sve što je bilo u njegovoj moći ali je lopta liznuvši mu desnu stativu ipak završila iza njegovih leđa. Gol koji je naprosto detonirao eksploziju oduševljenja na Zlinjama.

' U utakmici bez previše prilika naša zaslužena pobjeda. U prvom poluvremenu obostrano nekoliko prilika, u drugom smo mi ipak bili bolji ' zadovoljan je bio trener Grgica Kovač.

Strategu domaćih zasmetala je ipak, kako kaže, bezrazložna ljutnja gostiju i način kako su htjeli stvoriti pritisak na suce.

' Digli su buku doslovce oko ničega! Zbog jednog teško je reći i dvojbenog gol-auta i jednog kornera! Ne priliči to ponajboljoj momčadi lige. Godinu dana sam na Korčuli i vjerujte za to vrijeme imali smo možda u jednoj jedinoj utakmici sudačku odluku kojoj bi se moglo 'prišiti' da je bila domaćinska. A što se naših gostovanja tiče mogu samo reći da istog časa potpisujem suđenje na našim gostujućim utakmicama kakvo je ovaj put imala Croatia u Blatu '

U srijedu je za Blaćane dakle uspješno započeo niz od tri domaće prvenstvene utakmice. U subotu im na Zlinjama stiže sinjski Junak, a već u utorak u županijskom ogledu 'stari znanac' Neretvanac.

'Puno smo dobili pobjedom protiv lidera, ali i 'ništa' ako to ne materijaliziramo u slijedeće dvije utakmice'  jasan je za kraj bio Kovač očito pribojavajući se 'ljuljanja u samozadovoljstvu' svojim momaka  osvojenim trobodom protiv lidera.

 

Foto naslovnice: Grgica Kovač    

Snimio  Nenad Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7782322