ZMAJEVI I DALJE STOJE NA UZLETNOJ STAZI Tri utakmice tri poraza… Junak – BŠK Zmaj 4:1

Kategorija: Nogomet Kreirano: 09 Rujan 2017 Objavljeno: 09 Rujan 2017
Napisao/la Nenad Kosović

SINJ  -  Crveni zmajevi iz Blata već po tradiciji loše prolaze u Sinju … Tako je bilo i danas   Junak je u 3.kolu 3.HNL-jug bio bolji sa  4:1 . Konačni rezultat  utakmice bio je zapravo poznat već na  poluvremenu, do kada se i dogodilo ono najznačajnije  u današnjoj utakmici  - pet golova i jedan crveni karton , nažalost na strani Blaćana , Luke Ćubela  u 44.minuti … Zmajevi su katastrofalno otvorili utakmicu , već u 3.minuti domaćin je poveo,  a u 16. već je bilo tri razlike za domaćina ...

Strijelci za domaće bili su Šime Puljić (3)  , Mateo Baturina (14) ,  Petar Botica (16) i  Andro   Vuleta  (39)  ,a jedini gola za Blaćane postigao je Vinko Nobilo u 32 .minuti.

Za uvodno spomenutu tradiciju  treba reći da  je današnji ogled  bilo ukupno peto  gostovanje BŠK Zmaj u alkarskom gradu, nakon kojih u svoje Blato  nisu donijeli niti boda ! U tih pet utakmica primili su pak  14 golova, a današnji  Nobilov gol prvi je kojeg su uopće do sada postigli na Gradskom stadionu u Sinju.

Dakle ni nakon tri kola nove sezone zmajevi nisu osvojili ni boda... Prilika je zato u  slijedećem kolu, na novom gostovanju slijdeće nedjelje na opuzenskoj Podvornici protiv Neretvanaca.

BŠK Zmaj je u Sinju igrao u postavi :  Vugdelija,  Didović,  Ćubel,  D.Sardelić, Vrkić, Rajić, Nobilo (od 46.Žaknić),  Ivanišević (od 85.Obradović), Grbavica,  Begić (od 70.Jelavić), Matković   Trener: Grgica Kovač

Fotografija Naslovnice:  Marko Grbavica  (BŠK Zmaj) u  proljetnoj  utakmici protiv Junaka 

FOTO: N.Kosović

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7458036