NEPROCJENJIVO ISKUSTVO 'Kunejići ' uspješno učinili 'Prve korake'

Kategorija: Nogomet Kreirano: 14 Travanj 2017 Objavljeno: 14 Travanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

SPLIT  - Mali nogometaši 'Žrnova' završili su danas svoje prvo sudjelovanje na Međunarodnom   turniru  za mlađe uzraste ' Prvi koraci'. Nakon što su u četvrtak u svom 'vatrenom krštenju ' uopće na  jednom ovakvom turniru poraženi od domaćina  splitskog 'Adriatika' i potom igrali neriješeno protiv Škole nogometa 'Joso Bego' iz Šibenika  , danas ujutro doživjeli su i drugi poraz u skupini  od 'Uskoka' iz Klisa.

' Poslijepodne su pak  naši mali nogometaši  odigrali  revijalnu utakmicu  protIv  vršnjaka  NK 'Union' ,   odnosno škole nogometa  koju vode nekada poznati nogometaši splitskog 'Hajduka' braća  Jurica i Luka  Vučko . Igrali su jako dobro , no na kraju su ipak tijesno poraženi. Usprkos tome  jako sam zadovoljan, a zadovoljstvo naravno dijeli i  Denis Šeparović trener ove grupe djece  rođenih   2009.g. i mlađih.  U prvoj utakmici bili su pomalo impresionirani što je i razumljivo , ipak je to jedan od najjačih turnira ovog uzrasta na našim prostorima . No u svakoj slijedećoj utakmici bilo je to sve bolje i bolje .. Ova  generacija trenira tek godinu dana,  a igrali su protiv momčadi koji su puno duže u treningu. Imali su što i vidjeti i naučiti , uglavnom jedno veliko iskustvo prvenstveno  za samu djecu , ali i za nas trenere' rekao nam je voditelj Škole nogometa u NK 'Žrnovo'  Ivan Džijan  , dodajući da svi skupa zahvaljuju  brojnim sponzorima i donatorima  i roditeljima djece za pomoć koju im pružaju u radu sa djecom, a posebice za  pomoć u  organiziranju  putovanja i boravka u Splitu.

'Uvjeren sam da je ovo  početak  i da  će u slijedećem razdoblju uz njihovu pomoć naši mali nogometaši sudjelovati i na drugim sličnim turnirima ' rekao je na kraju Džijan.

Rezultati:  

Adriatik - Žrnovo 4:0,  ŠN 'Joso Bego' – Žrnovo 1:1, Uskok – Žrnovo 2:0, Union – Žrnovo 2:1 (revijalna)  .Oba gola za Žrnovo na ovom turniru postigao je Brano Čurčić. 

 Iz Skupine u kojoj su igrali mali Žrnovci plasman u  drugi dio turnira izborio je 'Adriatik'  koji u subotu ujutro igra polufinale sa zagrebačkim Rudešom. Drugi polufinalni par je zagrebački Dinamo i Lumen iz Varaždina. .

 

Fotografija Naslovnice:  

-  Žrnovski mali nogometaši  i njihovi treneri na ovogodišnjem  13. Turniru 'Prvi koraci'

-  U posjetu   Stadionu 'Poljud'

FOTO:  NK Žrnovo

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6556555