DUET VODI KVINTET PRATI Tko su topnici 1.ŽNL-e ? Hrvoje Gugić i Goran Šorgić članovi su 'kvinteta'...

Kategorija: Nogomet Kreirano: 14 Travanj 2017 Objavljeno: 14 Travanj 2017
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK - Kao što se njihovi klubovi  bore za titulu prvaka , tako se konavoski 'dvojac' iz  Vlaho Grbešić  Croatie Gabrili i Velimir Kajba iz Župe dubrovačke bore za naslov 'prvog topnika' lige. Vodeći su strijelci nakon 19. kola u 1.Županijskoj nogometnoj ligi, obojica su postigli po 12 golova . 

Iza njih slijedi 'kvintet' u kojem su prvi strijelci Orebića , odnosno velolučkog Hajduka 1932 . Goran Šorgić i Hrvoje  Gugić postigli su po dva gola manje, a u krugu 'Kluba  10'  još su i  Stonjanin u redovima Gabriljana  Mateo Vodopić, te dva neretvanska Darka,   Jerković  nogometaš  Maestrala iz Krvavca  i  Dodig iz kominskog Gusara .

U rubrici 8 postignutih golova samo je jedno ime  Pero Opušić iz Konavljanina, a  gol manje postigla je skupina igrača u kojoj je i Marin  Laus (Jadran Smokvica) i Ivan Roso (Orebić). Pripadnici iste skupine su  još Drago Jelavić ( ONK Metković) , Nedo Vlahović (Gusar) i Josip Zadro (Croatia) ....

Tko su pak najbolji strijelci u ostalim klubovima sa našeg područja ?

U Grku iz Potomja dva su igrača postigla  po 5 golova , Kristijan Redžepaj i Antonio Ivanković, dok je najbolji strijelac  Žrnova   Armano Marelić sa  4 postignuta  gola .

U lastovskom Omladincu pak vodeći strijelci čine 'trio'  - Zdenko Barbić, Stjepan Povijač i Danijel Žarković koji su postigli po dva gola. 

FOTOGRAFIJA  Naslovnice :  Goran Šorgić, prvi je strijelac Orebića

FOTO: Boris Poluta 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6556595