Grku 'slatko' na Močnom lazu, Žrnovci 'ozebli' u Kominu, Orebić preokrenuo , Slaven sedam puta tri !

Kategorija: Nogomet Kreirano: 26 Listopad 2014 Objavljeno: 26 Listopad 2014
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK – Kao i prethodnih šest i današnje kolo broj 7  u 1.ŽNL-i obilježio je lider Slaven iz Grude koji je na gostovanju kod susjeda u Župi visoko pobijedio i nastavio niz od sada već sedam uzastopnih pobjeda. Svaka čast momčadi sa Grude , ali isto tako i Potomjanima koji su u korčualnsko-pellješkom ogledu slavili na Moćnom lazu protiv velolučkog Hajduka i novom pobjedom stigli na mjesto 'vicelidera'.

 NI najveći optimisti prije početka prvenstva ne bi se nadali ovakvom rezultatskom uzletu momčadi  trenera Bože Daničića i Predsjednika  Igora Skaramuće… Grk je u ovoj sezoni zaista pravi hit lige. Jedini gol na utakmici u Veloj Luci djelo je Antonia Ivankovića u samom smiraju utakmice ..

Orebić je na Trstenici ugostio momčad Croatie iz Gabrila. Gosti su poveli preko MiIetića u prvom poluvremenu, no u drugom najprije je Čepo Matko 'matira' gostujućeg vratara, onda je Ante Kordić imao jedanaesterac i kojeg je gostujući vratar obranio..Potom nekoliko zicera gostiju koji su otišli' u vjetar', pa je po starom nogometnom pravilu stigla kazna. U 88. minuti Alen Stanišić je nakon slobodnog udarca donio tri velika boda 'družbi' trenera Zorana Sliškovića.

Žrnovci se pak po  burnom vremenu nisu uspjeli ugrijati u Kominu… U 'matineji' koja je počelka u 12.30  , 'gusari' su bili jači od 'kuneja' i opet im prepustili ' fenjer'. Doduše momčad Frana Skokandića ima utakmicu manje i priliku da u četvrtak 30. Listopada na Ruskovićima u srazu sa Župom dubrovačkom opet Kominjanima prepust zadnje mjesto.

U ostalim utakmicama rekli smo na početku Slaven je protutnjao Župom,  u konavosko-neretvanskom ogledu Konavljanin je minimalno pobijedio Maestral , dok je ONK Metković kod kuće visoko pobijedio Dubrovnik.  

Rezultati 7.kolo

Konavljanin - Maestral 1:0
Vela Luka: Hajduk 1932. - Grk 0:1
Metković: Metković - Dubrovnik 1919. 3:0
Čibača: Župa dubrovačka - Slaven 0:4
Komin: Gusar - Žrnovo 3:0 
Orebić: Orebić - Croatia 2:1

Ljestvica je što se liderstva tiče ostala ista. Vodi stopostotni Slaven (21) ,sada je Grk drugi (14) .. Od ostalih klubova 'markopolista'   Orebić je šesti (12) , Hajduk 1932 deveti (6) i Žrnovo sa utakmicom manje dvanaesto  (3).

Detalj sa utakmice Orebić - Croatia (2:1)                        Snimio N.Kosović                USKORO FOTO ALBUM 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8813930