Trećeligaški nogometni zastor se podiže …Zmajevi kreću protiv zmajeva

Kategorija: Nogomet Kreirano: 22 Kolovoz 2014 Objavljeno: 22 Kolovoz 2014
Napisao/la Nenad Kosović

 BLATO – Sutra u subotu starta 3.HNL-jug. Uz brojne personalne promjene u 'kancelariji' i u igračkom kadru, za BŠK Zmaj u novoj je sezoni i promjena termina igranje domaćih. Prvi put u sada već petoj uzastopnom 3.ligaškoj sezoni, Blaćani će na Zlinjama igrati subotom, a ne nedjeljom kako je to do sada bilo. U uvertiri prvenstva, zapravo u prvoj utakmici uopće novog natjecanja( u Blatu je utakmica u 17.00, a sve ostale pola sata kasnije ) s ove subote gledatelji će tako na repertoaru imati sraz dvaju zmajeva, korčulanskih i makarskih. Imenjaci su proteklo prvenstvo završili bodovno poravnati, no Makarani su zbog bolje gol razlike bili dva mjesta više.

- Dobro smo se pripremali, iako opet nismo uspjeli u nakani da odigramo veći broj pripremnih utakmica, što će nam zasigurno predstavljati određeni hendikep. No kao otočni klub na to smo se već i navikli – smatra trener Igor Gudelj pred utakmicu protiv momčadi trenera Srđana Mladinića koja je tradicionalno uvijek težak suparnik 'crvenima'.    

Naša momčad je u potpunosti promijenjena, puno je novih igrača, kako onih pridošlih tako i mladih iz našeg domaćeg pogona, sigurno je da će nam nedostajati zrelosti i iskustva. Trebati će nam stoga i vremena i strpljenja sve to posložiti. Makarani su mlada, školovana i ambiciozna momčad, a već po tradiciji dobro igraju na Korčuli, nimalo nam neće biti lako

Za razliku od igračkog, stručni stožer Blaćana ostao je u istoj, prošlosezonskoj postavi. Pored Gudelja na klupi će biti pomoćnik mu Zoran Petković i trener vratara Đoni Bačić, te fizioterapeut Viki Milat. Naravno da očekuju da njihovi igrači u sportskom smislu naprave sve kako bi se u novo prvenstvo krenulo pobjedom i već na startu obradovalo vjerne navijače. Što se samih igrača tiče ozlijeđenih i kartoniranih nema, pa će im izbor najbolje startne jedanaestorice time biti olakšan.

 

 
.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8543240