ŠAMPION IH ZAUSTAVIO NA ŠAMPION KUPU Mladi nogometaši Orebića do osmine finala na Međunarodnom turniru u Sarajevu

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 13 Siječanj 2020 Objavljeno: 13 Siječanj 2020
Napisao/la Nenad Kosović

SARAJEVO – Mladi nogometaši 'Orebića' rođeni 2006.g. i mlađi vratili su se sinoć sa velikog Međunarodnog turnira 'Šampion junior kup 2020' koji je proteklih dana održan u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

U konkurenciji 26 momčadi koje su sudjelovale u kategoriji U-14 iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, mladi  Orebićani stigli  do do osmine finala gdje su poraženi od momčadi Škole fudbala 'Šampion' iz Sarajeva. Prethodno su u jednoj od šest preliminarnih skupina  te kategorije imali učinak od jednog poraza, jedne pobjede i jednog remija.

Turnir su započeli odigravši neriješeno 1:1 protiv 'Mladost' iz Fažane, potom su poraženi od sarajevske  ŠF 'Young boys (0:2) , te pobijedili  (1:0) momčad  AF 'Pčelinjo' iz Loznice u Srbiji, kasnijeg polufinaliste .

' U toj utakmici osmine finala protiv Škole fudbala 'Šampion' nedostajalo je i sreće. Bili smo bolji tijekom cijele utakmice, a gol s kojim smo ispali sa turnira primili smo u zadnjoj minuti utakmice'' rekao nam je trener orebićkih nogometaša Toma Ujević, dodajući da su igrali  Karlo Pamić, Miro Šimić, Nikola Petković, Mato Bogdan, Marino Bogoje, Andro Farčić, Jakov Petričević, Matij Šeparović i Borna Ančić. Golove postigli Jakov Petričević i Andro Farčić.

Pobjednik turnira u ovoj kategoriji bio je inače 'Velež' iz Mostara pobijedivši u finalu momčad ' Laste' iz Zagreba nakon izvođenja penala. 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8994723