FINALE LUMBARDE Caffe bar 'Kocka' – Smokvica

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 02 Rujan 2019 Objavljeno: 02 Rujan 2019
Napisao/la A.Bezek 'Car' / N.Kosović

LUMBARDA – Caffe bar 'Kocka' ili Smokvica ?  Taj će upitnik stajati sve do završetka večerašnjeg Velikog finala MNT Sveti Roko , a nakon sinoć odigrane dvije polufinalne utakmice.

Malonogometaši Caffe bara 'Kocka' u reprizi prošlogodišnjega finala bili su bolji od MNK Sveti Antun pobijedivši ih rezultatom 5:2 i tako im se revanširali za prošlogodišnji poraz u finalu kada su pokleknuli u 'lutriji penala'. Trostruki strijelac za 'kockare' sinoć je bio je Dino Špaleta, a dvostruki Mario Milina, dok je kod poraženih dvostruki strijelac bio Mate Botica.

Polufinalnu večer slavljem je okončala i momčad Smokvice nakon pobjede protiv Trpnja rezultatom 2:0. Strijelci za Smokvičane bili su Antonio Pecotić i Mladen Salečić.

Finale CB Kocka - Smokvica biti će zapravo repriza utakmice iz Skupine odigrane u petak navečer u kojem su 'kockari 'bili bolji od Smokvičana kojima je te večeri to bila i druga odigrana utakmica .Finale je naravno  jedna sasvim nova utakmica u kojoj favorita nema ..Jer zov titule najboljeg momčadi MNT 'Sveti Roko 2019' dodatni je motiv i jednima i drugima....

Prije zadnje utakmice na Listi najboljih strijelaca uvjerljivo je u vodstvu Nedo Mušić 'Tuci' (CB 'Kocka') sa 9 postignutih golova.

Veliko finale na Igralištu za male sportove u Lumbardi počinje u 21.30 sati.

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8711101