POBJEDNIČKI PEHAR OSTAO NA DUBRAVICAMA Dalmatino u finalu pobijedio Sv.Antun, Marko Tolj prvi 'topnik' - Antunjanima oba dječja turnira

Kategorija: Mali nogomet Kreirano: 08 Siječanj 2018 Objavljeno: 08 Siječanj 2018
Napisao/la Nenad Kosović

OREBIĆ - Pehar najbolje momčadi ovogodišnjeg MNT 'Orebić 2018' ostao je ovaj put u Sportskom centru 'Dalmatino' !  Pobjednici su dakle malonogometaši momčadi 'Dalmatino' koji su u finalnoj utakmici bili bolji od korčulanskog MNK Sv.Antun' rezultatom 5:3.

U finalnoj utakmici prepune tribine vidjele su osam golova , oni pobjednički otišli su na stranu 'Dalmatina'  a postigli su ih dva puta  Badžek, te po jednom  Roso ,  Ožič-Bašić i Kordić, dok je kod 'Antunjana' dvostruki strijelac bio Tolj, a jednog je dodao i Tomić.

Prije toga je u polufinalu istim rezultatom 5:3  Dalmatino je pobijedio Veterane NK Orebić   (3 x Badžek,  Ravlić i Salacan - 2x Mrgudić,  autogol ).

Zanimljivo da je i drugo polufinale završilo rezultatom 5:3 ,  u kojem je MNK Sv.Antun bio bolji od Trpnja  ( 2 x M.Tolj,  I.Čepo , Botica, Mažurana –  2x Antonio Franković , Mušić) .

Završnog dana u seniorskoj konkurenciji je očito 'carevao' rezultat od dva razlike jer je su i u utakmici za 3.mjesto  Veterani NK Orebića pobijediliTrpanj sa 4:2 (  Ž.Čepo,   Marić, J.Nogalo , autogol – Katić , Mušić)

Zadnji dan turnira odlučivao je i o najboljem strijelcu. Sa jučer postignuta četira gola, po dva u dvije utakmice i ukupno 12 postignutih najbolji strijelac turnira je  Orebićanin u redovima MNK Sv.Antun Marko Tolj. .

U konkurenciji djece oba pehara idu u Korčulu,   MNK Sveti Antun bio je bolji  u oba finala  kategorija -10 i kategorije U-12 protiv vršnjaka iz Orebića.

Foto Naslovnice i u Galeriji slika Nedjeljko Ćendo

 

 

 
.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7782273