NJIH PETORO PET MEDALJA Na G1 turniru 'Bosna Hercegovina Open 2019' Dinku zlato, Luki i Mark Adrianu srebro, Ireni i Gabrijelu bronca !

Kategorija: Taekwondo Kreirano: 23 Listopad 2019 Objavljeno: 23 Listopad 2019
Napisao/la Nenad Kosović

ZENICA –  Na nedavno održanom G1 turnir 'Bosna i Hercegovina  Open  2019' održanom u Zenici  petero natjecatelja TKD 'Forteca' osvojili su pet medalja!

'Povijesni je to uspjeh našeg kluba, jer je to  prvi put  da je svih pet naših natjecatelja na jednom G1 turniru osvojilo medalje', rekao je u Sportskoj emisiji Radio Korčule, Ante Šegedin Predsjednik kluba.

U seniorskoj konkurenciji Dinko Šegedin je osvojio zlatnu medalju u kategoriji - 87.  Kao drugi nositelj u 1.kolu je bio slobodan, potom je u 2.kolu bio bolji od talijanskog predstavnika Luigia Traverse rezultatom 12:9, da bi u polufinalu pobijedio  Slovenca Patrika Divkovića, inače bivšeg juniorskog prvaka svijeta iz 2016.g. rezultatom 8:6 . Protivnik u finalu trebao mu je biti reprezentativac Slovenije Ivan Konrad Trajković koji mu je međutim - predao borbu... Brončane medalje u ovoj kategoriji osvojili su Patrik Divković (Slovenija) i hrvatski borac iz TK' Jastreb' Hrvoje Sep. 

Seniorka Irena Šegedin pak u kategoriji - 49 osvojila je brončanu medalju,a uspješni su bili i trojica mlađih natjecatelja 'Fortece'.

Kadet Luka Bogoje  u svom prvom nastupu na jednom G1 turniru  u kategoriji - 41 i junior Mark Adrian Gavranić  u kategoriji - 51 osvojili su srebrne medalje, dok je junior Gabrijel  Ikanović osvojio brončanu medalju u kategoriju - 63.

Dodajmo da su, pored dva G1 turnira,  'Bosna Hercegovina Open u  Zenici i  Albania Open u Tirani (nastupio je samo Dinko Šegedin i osvojio zlato),  natjecatelji 'Fortece' u proteklom razdoblju odradili još i tri kontrolna turnira.

Na turniru 'Durmitor Open' održanom 14.rujna u Crnoj Gori osvojeno je ukupno 10 medalja (8 zlata  i 2 srebra) . Na turniru u Hadžićima u Bosni i Hercegovini  koji je održan 28.rujna osvojeno je ukupno 13 medalja (7 zlata, 3 srebra, 3 bronce), dok je na turniru 'Livno Open 2019' održanom proteklog vikenda  pet natjecatelja 'Fortece'  osvojilo četiri medalje ( 1 zlato, 1 srebro, 2 bronce).

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8728915