MAJA STIGLA NA ODREDIŠTE Djeca Slavonskog Broda danas su barem na tren udahnula čisti zrak…

Kategorija: Ekologija Kreirano: 26 Kolovoz 2017 Objavljeno: 26 Kolovoz 2017
Napisao/la Administrator

SLAVONSKI BROD - Nakon više od 480 km bicikliranja započetog u četvrtak ujutro u Korčuli naša Maja Bonačić  danas je živa , zdrava, vesela i jako zadovoljna stigla u Slavonski Brodi i djeci tog grad predala staklenku sa čistim korčulanskim zrakom.

'Maju su dočekali roditelji, djeca, bake, djedovi i ostali građani Slavonskog Broda kako bi zajedno otvorili staklenku čistoga zraka, kako bi naša  djeca na trenutak i simbolično udisala svježinu, zdravlje i suosjećanje svojih prijatelja s otoka Korčule! Slika koja je danas odaslana šalje snažnu poruku kako je problem onečišćenog zraka problem naše djece koja nemaju zdravu budućnost. Ona su već sada bolesna '  pišu kolege novinari na '035 portalu'.

 - Puno mi znači što su nam prijatelji s Korčule poslali, jer nemamo puno čistog zraka. Šaljem im jedno veliko hvala i želim im da budu sretni -  rekla je za isti portal Tomislava Pali, djevojčica iz Slavonskog Broda.

A naša korčulanska Zagrepčanka  zasigurno umorna ali istodobno i jako zadovoljna još jednom svojom uspjelom humanitarnom akcijom je po dolasku u Slavonski Brod je izjavila ..

 'Cijeli ovaj put sam dobro podnijela, jer u formi sam i kada imate plemeniti cilj i bilo mi je drago biti dio ove prelijepe priče i što sam prenijela pozitivne poruke. Kada su prosvjedi, to se čuje, a meni je ideja bila napraviti afirmativnu priču. U ovoj staklenki je osim zraka i puno ljubavi, jer u akciji je sudjelovalo 300 djece iz dva vrtića s Korčule koja su napravila radove i staklenku. Bili su jako uzbuđeni da pošalju radove brodskoj djeci, ali i poruka njima samima da mogu sudjelovati u kreiranju društva ' .

Više fotografija pogledajte  OVDJE

 

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9018271