ŠKOLSKA ŽUPANIJSKA PRVENSTVA Imamo dvije titule u stolnom tenisu, te šahu i plivanju !

Kategorija: Srednje škole Kreirano: 15 Veljača 2018 Objavljeno: 15 Veljača 2018
Napisao/la Nenad Kosović

Pri kraju su natjecanja  Županijskih školskih prvenstava za osnovne i srednje škole za Školsku godinu 2017/18. Škole sa našeg  područja za ovu školsku godinu za sada imaju četiri županijska prvaka. Tri u ženskoj i jednog u muškoj kategoriji !

Dvije županijske sportske titule stigle su ove godine u Velu Luku. I to obje u stolnom tenisu. Stolnotenisačice Osnovne škole 'Vela Luka' u sastavu  Lea Brković, Linda Žuvela, Lucija Marić i Lucija Martić i njihov voditelj Lenko Dragojević bile su najbolje.

Srednja škola ' Vela Luka' pak  ima i najbolje stolnotenisače srednjoškolce . To su Antonio Šeparović, Antonio Franulović, Ivan Šeparović, a voditeljica im je Sanda  Tasovac. Slijedi im Regionalna prvenstva  koje će se i za osnovne i za srednje škole održati u našoj županiji, a mjesto i datum biti će uskoro određeni.

U plivanju za djevojke najbolja je opet bila Osnovna škola 'Petra Kanavelića' iz Korčule.  Tina Sardelić, Katja Sessa, Franka Brkić, Ana Franić, Karmen Fabris, Ana Farac, Karla Fabris, Marta Bakarić i Paula Blitvić uz voditeljicu Adrianu Barčić. I ove će godine dakle na Državno prvenstvo  i braniti  prošlogodišnje  državno srebro . Prvenstvo će se ove godine održati 28.veljače u Vukovaru.

Najbolju šahovsku žensku školsku ekipu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji ima Osnovna škola 'Blato' za koju su igrale Tina Buškariol, Mara Mandurić, Helena Jordanov, Nikolina Borovina i Božena Bačić. Vodili su ih Marino Sardelić i Jurica Andrijić. S im rezultatom  izborile su pravo nastupa na poluzavršnom natjecanju koje se upravo danas  15.veljače održava u Splitu. 

 

Fotografije u Galeriji slika.  Županijski školski pobjednici iz našeg područje 

Foto: Školski sport DNŽ 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8724697