U rukometu i nogometu prvi na otoku, a treći i četvrti u Županiji

Kategorija: Srednje škole Kreirano: 07 Svibanj 2010 Objavljeno: 07 Svibanj 2010

KORČULA _ Učenici ŠŠK Srednje škola Korčula ove su godine sudjelovali na nekoliko Međuopćinskih i Županijskih prvenstava. Najveći uspjeh ostvarili su rukometaši koji su na Međuopćinskom prvenstvu održanom u Vela Luci osvojili 1.mjesto,a na Županijskom u Dubrovniku također ostvarili zavidan uspjeh osvojivši 3. mjesto. Sjajni su bili i

malonogometaši koji su također na Međuopćinskom natjecanju u Blatu, u  konkurenciji tradicionalno jakih nogometni momčadi srednjoškolaca Blata i Vela Luke osvojili također 1.mjesto i  time stekli pravo nastupa na Županijskom natjecanju gdje su bili četvrti..

Korčulanski učenici  sudjelovali su i Međuopćinskom prvenstvu u košarci. Bili su domaćini u Školskoj dvorani u Korčuli i zauzeli 2.mjesto iza srednjoškolaca iz Blata.

Ove godine na cross natjecanju nismo nastupili. Zbog nedostatka novca rečeno je kako se isto neće održati, da bi se na kraju ipak u zadnji čas održalo !Unatoč tome što smo imali odličnu ekipu za to natjecanje ,bez pravog i kontinuiranog treninga učenike nismo htjeli u zadnji čas voditi na fizički ipak zahtjevno i naporno natjecanje.

Svakako da bi rezultati sportaša - učenika SŠK Korčula ove godine bili znatno bolji , da su zajedno sa njihovim voditeljicama prof. Katarinom Vranković i prof.Vanom Veršić imali više termina u satnicom prebukiranoj Športskoj dvorani u Korčuli, što je za razliku od drugih sredina za nas kao i proteklih godina ipak bio ograničavajući faktor.

 

  Za Rukometnu momčad  ŠŠK „Korčula“ Srednja škola Korčula igrali su Zvonimir Ćenan, Vlaho Komparak, Mario Stojan, Andrija Brnović, Jure Vlašić, Marko Vilović, Antonio Sansović, Fran Zvonimir Petković, Ivan Radojković, Gregor Fabris, Goran Stamatović, Pero Martinović, Anđelo Perdija -  voditeljica Katarina Vranković.

 

   Za Malonogometnu  momčad  ŠŠK "Korčula"  Srednja škola Korčula  igrali su Vlaho Komparak, Ivan Tolj, Ivan Odak, Zvonimir Ćenan, Mario Stojan, Antonio Ivanković, Andrija Brnović, Teo Borovina, Ivica Grego, Petar Jurjević, Goran Stamatović, Jerko Šeparović, voditelji Vana Veršić i  Denis Poša

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8799210