Osnovne škole

U OŠ 'Petra Kanavelića' Održane 33.Male sportske igreee!!!

Kategorija: Osnovne škole Kreirano: 26 Travanj 2012 Objavljeno: 26 Travanj 2012

altKORČULA - Male sportske igre učenika OŠ Petra Kanavelića iz Korčule održavaju se već 33 godine! Tako su se i ove godine održale u našoj školskoj dvorani, u srijedu 25. travnja 2012. s početkom u 9,00 sati. Natjecale su se grupe: Korčula A (zeleni), Korčula B (crveni), Lumbarda (bijeli), Račišće (mornarski) i Pelješac (žuti). Natječu se svi učenici od prvog do četvrtog razreda: prvaši i drugaši u jednoj, a trećaši i četvrtaši u drugoj kategoriji. Korčula B je prošle godine dobila oba dva pehara, ali ove godine ih treba predati novim pobjednicima.

 Voditeljice su bile četvrtašice Mia Šulentić i Nera Farac. Program su otvorili učenici iz Lumbarde igrokazom. Odlično su odglumili stare ljude iz Lumbarde u prošlosti. Sportske igre se uvijek poprate glazbom i plesom. Ekipa Korčula A je otplesala Zečji ples, učenice iz Lumbarde plesale na pjesmu On the floor, a Karla Farac i Bernarda Foretić su plesale mažoret ples na pjesmu Michaela Jacksona.

Ali od svega su najvažnije sportske igre. Točno se znaju discipline i pravila pa su učenici dobro pripremljeni. Natječu se u trčanju, u štafetama punim provlačenja, preskakanja, s palicama, medicinkama… Završna igra je bila, kao i uvijek, povlačenje konopa i tad se tresla od navijanja cijela dvorana.

Došlo je vrijeme za proglašenje pobjednika! Neka djeca su bila tužna, ali su znala da nije bitno pobijediti nego zabaviti se. Pobjednici i dobitnici pehara u kategoriji prvaša i drugaša su bili učenici iz ekipe Lumbarda, a pobjednici trećeg i četvrtog razreda su, kao i prošle godine, ekipa Korčule B.

Nakon napornih, ali zabavnih igara svi smo se počastili s kolačima, otišli kući sretni i svima ispričali naše događaje!!

Tihana Slavić i Ana Granić 5.b  

                         Puno više o ovom sportskom događaju na   

                          http://www.os-pkanavelica-korcula.skole.hr/

             

 

alt

 

 

alt

 

alt

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8732724