U 'A' FINALU SA NAJBOLJIM VREMENOM Ivana , Josipa , Bruna i Izabela izborile borbu za svjetsku medalju !

Kategorija: Veslanje Kreirano: 05 Kolovoz 2017 Objavljeno: 05 Kolovoz 2017
Napisao/la Nenad Kosović

TRAKAI – Hrvatski ženski juniorski četverac bez , velolučka-zagrebačka kombinacija mladih veslačica  sutra  će u nedjelju  u borbu  za svjetsku medalju !  

U jutrošnjim polufinalnim utrkama na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Litvi , naše mlade 'luške'  Ivana i Josipa Jurković, zajedno sa  'trešnjevčankama' Brunom Milinović i Izabelom Krakić  ostvarile su taj sjajan plasman  pobjedom u svojoj polufinalnoj utrci  i to postigavši najbolji rezultat od svih reprezentacija koje će se sutra naći u borbi za svjetska odličja ! 

Svaka čast , bravo cure !!!!

U današnjoj polufinalnoj utrci Josipa, Ivana,  Bruna i Izabela postigle su rezultat 06.50.48 ostavivši iza sebe čamce juniorskih nacionalnih posada  Rumunjske , Poljske, Grčke,  Italije i Nizozemske.

U drugom polufinalu najbolja je bila posada Kine (6.52.46) , ispred  Sjedinjenih Američkih Država , Novog Zelanda , Velike Britanije , Njemačke i Francuske.

U sutrašnje  ' A Finale ' koje počinje u 10.00 sati pored naših Josipe, Ivane, Brune i Izabela, ne zaboravimo, evropskih  prvakinja u ovoj disciplini , izborile su  još i posade iz Rumunjske, Poljske , Kine ,  Sjedinjene  Američkih  Država i Novog  Zelanda.

Držat ćemo 'fige' našim  curama !

Foto Naslovnice : Veslački klub 'Krka' 

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
6236751