BOGAT JEDAN KAPEKAŠKI TJEDAN Mlađi juniori u Slavonskom Brodu, juniorima kvalifikacije u Šibeniku, nadama stiže splitski Jadran

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 07 Siječanj 2020 Objavljeno: 07 Siječanj 2020
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Pune će biti 'ruke posla' ovog tjedna vaterpolstima i trenerima nekoliko selekcija KPK-a ...

Mlađi juniori KPK ( zapravo godište 2005. i mlađi)  njih jedanaest otputovalo je jutros u Slavonski Brod. Nastavak je to dosadašnje vrlo uspješne  suradnje sa Vaterpolo klubom 'Marsonia'. Sa vršnjacima tog kluba nekoliko dana će  trenirati i odigrati jednu pripremnu utakmicu. Dogovoreni su svakodnevni zajednički treninzi, ali i zajednička druženja u kojima će kapekaši sa svojim domaćinima svakodnevno posjećivati i neke od znamenitosti  i zanimljivosti Slavonskog Broda.

Pod vodstvom trenera Marjana Kosovića na put su krenuli:

Karlo Jurić, Roko Krkeljaš, Jan Škokić, Igor Krstulovic,  Vid Borovina, Ivan Dreno, Jerko Radovanović,  Karlo Milovčić, Borna Bissako, Frano Silić, Ivan Žanetić.

Ovog će tjedna, pak  u četvrtak juniori KPK pod vodstvom trenera Zorana Mustura igrati Kvalifikacijsku utakmicu  za PH-e u Šibeniku protiv domaćeg 'Solarisa'. Budu li u toj utakmici bolji sutradan u petak  na istom mjestu čeka ih odlučujući ogled za plasman na Završni dio PH-e protiv juniora zagrebačkog ZPK-a.

Bogat radni tjedan kapekašima završava za vikend, kada vaterpolo nadama trenera Lovora Lozice u posjet stižu nade splitskog Jadrana s kojima će zajedno trenirati..

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8994691