NAKON RIJEKE VUKE RIJEKA 'Kapekašići' na Prvenstvu Hrvatske za mlađe nade

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 11 Rujan 2019 Objavljeno: 11 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA - Bazen na riječkoj ' Kantridi' slijedeća će četiri dana biti domaćin Otvorenog prvenstva Hrvatske za najmlađu natjecateljsku kategoriji  - 'mlađe nade' vaterpoliste rođene 2008.g. i mlađe

Nakon što su prije dva tjedna sa velikim dijelom ove momčad  (čak njih 13 igrača) igrali u gradu na rijeci Vuki završnicu Kupa Hrvatske za nade  i među starijim od sebe osvojili 16.mjesto, ambicije malih vaterpolist na ovom  njihovom uzrastu baš namijenjenom natjecanju puno su veće nego u Vukovaru. Kup je zapravo bila i priprema za ovo što ih sada čeka...

U Rijeci će sudjelovati ukupno 17 vaterpolo momčadi  koje su podijeljene u četiri Skupine, u tri sa  četiri i jedna sa pet sudionika.

KPK je u  Skupini B u kojoj su još OVK POŠK, Solaris i Barakudice.

U Skupini A su  Primorje EB, Jug CO, Opatija, Gusar  Mlini i Zagreb, u Skupini C su HAVK Madost,  Mornar BS,  ZPK i Cavtat, dok su u Skupini D Jadran Split, Medveščak, Zadar 1952 i Osijek.

Natjecanje počinje već danas , a za KPK sutra, u četvrtak ujutro kada ih u 10.40 sati čeka prvi protivnik  vršnjaci splitskog OVK POŠK-a. Poslijepodne im slijede Barakudice (18.00) ,a u petak ujutro zadnja utakmica kupine protiv šibenskog Solraisa (11.10).

Od petka poslijepodne pa sve do nedjelje ujutro igraju se utakmice za plasman

Sa svojim trenerima  Lovorom  Lozicom  i Marjanom Kosovićem u Rijeku su jutros otputovali: Ivan Barčot (vratar), Mislav Čale, Špiro Brčić, Ante Farac, Vinko Botica, Stipe Borovina, Bonne Ray, Bartol Kokanović, Duje Bissako, Luka Brkić, Lovro Jurjević, Nino Fider, Nikola Franulović, Marko Prskalo.

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8732915