ISTEKAO UGOVOR NIJE PAO DOGOVOR Emil Nikolić više nije trener KPK-a !

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 06 Rujan 2019 Objavljeno: 06 Rujan 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA -  Emil Nikolić više nije šef vaterpolo struke kluba čiji je dom na Gojkovom bazenu!

Čelnici KPK-a i poznati vaterpolo stručnjak nisu se uspjeli dogovoriti o produžetku novog ugovora. Potvrdio nam je to i sam Emil Nikolić s kojim smo se vidjeli sinoć neposredno prije njegova odlaska iz Korčule, pritom ne ulazeći u detalje i razloge 'rastanka' .

Jedan od najpoznatijih naših vaterpolo stručnjaka u KPK je stigao 01.rujna 2016.g. Nakon odrađivanja prvog dvogodišnjeg ugovora, prošle je godine u ovo vrijeme produžio  novi jednogodišnji ugovor, a nakon njegova nedavnog isteka dvije se strane očito nisu 'uspjele naći'...

Da KPK od jučer nema šefa vaterpolo struke potvrdio nam je i Predsjednik KPK-a a Mario Sardelić.  Obzirom da je nova vaterpola sezona krenula, da je puno obaveza, da u pogonu od škole vaterpola pa do seniorske momčadi ima četiri-pet natjecateljskih selekcija koje sad ostaju na dvojici mladih trenera Marjanu Kosoviću i Lovoru Lozici pitali smo ima li klub već u vidu neko novo trenersko ime.

'Emilu je istekao ugovor, a nakon razgovora započetih još u lipnju i nismo se uspjeli  dogovoriti. Zahvaljujemo mu na suradnji, za sada nemamo novo rješenje. Sigurno je da neko novo trenersko ime njegova 'kalibra' i  eputacije nismo u mogućnosti angažirati.  Postoji opcija da njegovu dužnost privremeno, dogovorno međusobno podijele treneri  i Lozica i Kosović u tom smjeru  već danas ćemo  obaviti razgovor s njima. Njih dvojica  već imaju dovoljno iskustva, ali smo isto tako i svjesni da samo dva trenera u tako velikom klupskom vaterpolo pogonu fizički ne mogu stići obavljati sve obaveze koje im nameću priprema i brojna natjecanja , rekao nam je Sardelić.

Naslovnica: Nakon provedene tri sezone u Korčuli Emil Nikolić više nije trener u KPK

Snimio : N.Kosović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9012018