KAPEKAŠKI REPREZENTATIVNI IZLOG Trojica u U-15, po jedan u U14 i U17, dvije curice u Kampu

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 19 Lipanj 2019 Objavljeno: 19 Lipanj 2019
Napisao/la Nenad Kosović

KORČULA  -  Nakon odigranog turnira  Završnice Kupa Hrvatske na kojem su podsjetimo se, zauzeli 5.mjesto,  četvoricu iz mlađe juniorske momčadi KPK čekale su - reprezentativne obaveze!

Odmah nakon turnira na pripreme U-15 reprezentacije u Pulu krenuli su Toni Mozara, Domagoj Čale i Marin Čumbelić, dok je na pripreme U-14 reprezentacije u Šibenik krenuo Karlo Jurić.

Pod vodstvom izbornika Denisa Šupe kapekaši Toni, Domagoj i Marino odradit će u Puli prvu fazu za priprema s reprezentacijom za nastup na  Europskom U-15 prvenstvu. Početkom kolovoza odlaze  tu reprezentaciju čeka Međunarodni turnir u Budvi,  potom i turnir u Napulju. Slijedi im okupljanje u Zagrebu sredinom kolovoza i odlazak u Bugarsku, na  natjecateljsku 'krunu' sezone - nastup na Europskom prvenstvu.

Karlo je pak na širem spisku U14 reprezentaciječiji je izbornik David Burburan. Pripreme su u Šibeniku nakon kojih će biti izabrana reprezentacija koja će igrati na međunarodnom turniru u Mađarskoj. 

Ljevoruki kapekaš Beris Peručić pak  na spisku je U17 reprezentacije izbornika Hrvoja Hrestaka kojoj slijede pripreme za Europsko prvenstvo koje će se u kolovozu održati u Gruziji. Nažalost zbog teže ozljede kapekaški vratar Davor Skokandić morao je otkazati poziv za pripreme i nastup u ovoj hrvatskoj reprezentativnoj selekciji.

Poziv za reprezentativni kamp dobile su i dvije mlade kapekašice, obje iz Vele Luke. Katarina Oreb (2009.) i Barbara Oreb (2005.) su u Varaždinu gdje treniraju pod budnim okom trenera HVS-a od 16.  do  21. Lipnja.

 

Naslovnica: Katarina Oreb i Barbara Oreb, dvije mlade velolučke kapkešice

Dolje: Toni Mozara, Marin Čumbelić, Domagoj Čale i Karlo Jurić prije puta na pripreme .

Foto: Marjan Kosović

 

 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8799276