KRENULE NOVE KAPEKAŠKE NADE U prvoj službenoj utakmici poraz od Jug Co 11:4 …Novi ispit zove se Mornar BS

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 07 Ožujak 2018 Objavljeno: 07 Ožujak 2018
Napisao/la Nenad Kosović

DUBROVNIK -  Svoj kvalifikacijski put  ka Završnici Prvenstva Hrvatske  krenule su  danas i kapekaške nade, vaterpolisti rođeni  2006.g. i mlađi

U natjecanju Podskupine Dubrovnik danas su gostovale upravo u Dubrovniku i odigrale sa vaterpolo nadama  Jug CO. Završilo je 11:4 za domaćina, a  po dva  gola za najmlađu natjecateljsku garnituru KPK-a  su  Igor Krstulović i Borna Ančić .

' Zadovoljan sam u usprkos porazu u prvoj službenoj utakmici ove nove generacije. Čeka  nas sada dodatna kvalifikacijska utakmica  sa 5.plasiranom momčadi iz Splitske skupine , a to je Mornar BS',  rekao nam je Marinko Bojić trener kapekaških nada  posebno  pohvalivši  u današnjoj utakmici vratara Bornu Bissaka.

Kapekaške nade na  Završnicu prvenstvo Hrvatske mogu na dva načina.  Pobijediti u spomenutoj dodatnoj  utakmici  Mornar BS ili plasman ostvariti sudjelovanjem na 'B' prvenstvu koje se ove godine prvi put organizira i sa kojeg će se dva prvoplasirana plasirati na Završnicu.

Završnica Prvenstva igrati će se u  Rijeci od 26. do 29.travnja. Prethodno će se igrati  'B' turnir  PH-e , a domaćin će se odrediti naknadno nakon što se budu znali klubovi sudionici.

Foto: Lovro Krstulović

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

                      

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
7782276