VATERPOLO TURNIR VELA LUKA 2015 'Gujmenjak' stigao do naslova

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 15 Kolovoz 2015 Objavljeno: 15 Kolovoz 2015
Napisao/la Lujo Frlan

VELA LUKA - U petak 15. kolovoza na kupalištu Vranac održalo se finale otvorenog turnira u vaterpolu Vela Luka 2015 pod organizacijom Vaterpolo kluba Vela Luka.S početkom u 18h započela je utakmica čije su snage na vaterpolo terenu odmjerile ekipe Grči i mlada ekipa Granciguli koje su visokom pobjedom s rezultatom od čak 10:4 osvojile 3. mjesto.

Nakon utakmice za 3. mjesto u 19h uslijedila je finalna utakmica između ekipa Emil i detektiva i ekipe Gujmenjaka. U napetoj utakmici Gujmenjak je pobjedio s rezultatom 8:4 i tako osvojio naslov otvorenog turnira u vaterpolu Vela Luka 2015.

Nakon kraće pauze uslijedilo je dodjelivanje pehara i medalja ekipama Grancigula za osvojeno 3. mjesto, ekipi Emil i detektiva za 2. mjesto i ekipi Gujmenjak za 1. mjesto.
Sudcima turnira Gojku Šeparoviću i Daliboru Franuloviću dodijeljene su plakete Vaterpolo kluba Vela Luka za strpljivo i marno suđenje. Titulu golmana turnira ove godine pripala je Antunu Aniću, a najboljim igračem i strijelcem turnira proglašen je Dinko Šeparović, Arsenu Bačiću dodjeljeno je priznanje za najstarijeg igrača turnia, koje je preuzeo njegov sin Petar Bačić, a Karli Šeparović za najmlađu igračicu ovogodišnjeg turnira.
Zanimljivo je napomenuti kako je ovaj turnir bio visoko posjećen kako od domaće publike tako i od gostiju koji su se zatekli na šetnici između hotela Posejdon i kupališta Vranac.
Uz prigodnii domjenak veselje je potrajalo kasno u noć, a ovim putem Vaterpolo klub Vela Luka zahvaljuje se svim sponzorima koji su nam pomogli u realizaciji ovog projekta, specijalnoj bolnici Kalos, Wüstenrot stambenoj štedionici, Beach baru Azzurro, te također i svim ostalim pravnim i fizičkim osobama.
Fotogaleriju turnira možete pogledati na našoj Facebook stranici, gdje nas možete i slobodno kontaktirati.
Nadamo se i dogodine ovakvom veselom druženju,
Vaš Vaterpolo klub Vela Luka

 

 

 

Foto: Lujo Frlan 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
9012628