Bravo 'kapekašići'! Protiv Galeba 7 : 7 za finalni turnir PH-e sa još 7 iz vaterpolo elite !

Kategorija: Vaterpolo Kreirano: 15 Veljača 2015 Objavljeno: 15 Veljača 2015
Napisao/la Ante Žanetić

MAKARSKA -  Mlađi kadeti KPK-a e iz Makarskesu se  vratili doma pjevajući... Pjesma se orila a imala je i zašto.  Druga kvalifikacijska utakmica za završni turnir Prvenstva Hrvatske  između domaćina Galeba iz Makarske i KPK završila je bez pobjednika 7 : 7 ( 3:2, 1:2, 2:0, 1:3 ).

 Neriješenim rezultatom u Makarskoj protiv vršnjak Galeba kapekaši su završno rezervirali svoje mjesto među osam najboljih hrvatskih klubova u kategoriji mlađi kadeti i time ostvarili fantastičan uspjeh.  Prvi put od kada je Hrvatske države,  a to je prva je to generacija vaterpolista koji su počeli trenirati u novom zatvorenom bazenu. Oni i njihovi treneri Vili Mladinić  i Marinko  Bojić s pravom mogu biti ponosni  zbog ovog plasmana među vaterpolsku elitu. Veliki i uporni rad  se isplatio. Bravo!

Utakmica je bila teška,tvrda, prava kvalifikacijska. Kapekaši  su u utakmicu ušli pomalo zbunjeno a domaći žestoko, 'na nož'. Uspjeli su se oduprijeti pritisku te razultat držati pod kontrolom. Vidjelo se da su    bolje fizički pripremljeni te je zadnja četvrtina mogla završiti sa još kojim golom na našem kontu. Uz odličnog  vratara Davora Skokandića treba izdvojiti i Vinka Radovanovića koji je uz dva postignuta gola izborio i tri peterca. 

Slijedeći tjedan dakle mlađe kadete KPK-a očekuje ih u Dubrovniku, od četvrtak ( 19.02. ) do nedjelje (22.02. ) borba za plasman.  Momčadi su  podijeljene u dvije grupe: Mornar BS, Mladost, Zadar i KPK  te Jug CO, Primorje, Medveščak i POŠK. Prvu utakmicu KPK igra u četvrtak protiv Mornar BS.

KPK: D.Skokandić, M. Duhović ( 1 ),V.Radovanović ( 2 ), I.Đivanović , H.Žuvela ( 1 ), F.Pecotić ( 1 ), M.Šegedin ( 1 ), Frano Filippi, Petar Tedeschi , Beris Peručić , Domagoj Čale , Franko Fabris ( 1 ), Andrija Botica,Toni Mozara .

 

 

Mlađi kadeti KPK-a                                                             Snimio: A. Žanetić 

.....Since 1988... Tel. 020 715 584.....Mob.091 506 65 34
Novo! Novo! Novo! ........Na Autobusnom kolodvoru Korčula ....Telefon 715- 584

                                   

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 
 

infograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                              

                                                                                                                

 

 

 

TV Sport Danas

Od 10. svibnja 2010

Broj prikaza (hitova) članaka
8548083